Make your imagination come true,simply.easily.quickly.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤHN MINITEC GMBH

10.jpg

Απλές λύσεις για σύνθετα συστήματα

Από την ίδρυσή της το 1986, η MiniTec αναπτύσσεται συνεχώς από έναν εξειδικευμένο σε μικροσκοπικά ρουλεμάν, για να καταστεί η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας. Σήμερα, οι 360 ειδικοί μας σε 10 τοποθεσίες στη Γερμανία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία ​​και την Κίνα αναπτύσσουν προσαρμοσμένες λύσεις για τους πελάτες μας. Περισσότεροι από 60 συνεργάτες παγκοσμίως εξασφαλίζουν αξιόπιστες υπηρεσίες και συμβουλευτικές υπηρεσίες

Ένα αναπόσπαστο στοιχείο της φιλοσοφίας της MiniTec είναι να διατηρεί τα βασικά συστατικά μέσα και να ελέγχει την ποιότητα. Αυτό ισχύει τόσο για το δομοστοιχειωτό μας σύστημα κατασκευής όσο και για τη γραμμική τεχνολογία μας. Επιτυγχάνουμε την αποτελεσματικότητα με την υψηλότερη αξιοπιστία λόγω της αρθρωτής αρχής, αποφεύγοντας μια περιττή ποικιλία προϊόντων και αναπτύσσοντας συνεχώς το λογισμικό CAD. Κατά συνέπεια, η προσδοκία του συστήματος προφίλ μας είναι: Η Τέχνη της Απλότητας.

Με βάση το κατασκευαστικό μας σύστημα, εφαρμόζουμε εξελιγμένες λύσεις για διάφορες εργασίες σε όλους τους βιομηχανικούς τομείς. Μεταξύ των πελατών μας είναι σημαντικές βιομηχανικές εταιρείες παγκοσμίως. Εργαζόμαστε για την ανάπτυξη εξελίξεων στον τομέα της εργονομίας και της βιομηχανίας 4.0 με κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα, όπως το DFKI ή το Ινστιτούτο Fraunhofer. Το σύνθημα για τις ολοκληρωμένες λύσεις μας ταιριάζει απόλυτα με την υψηλή τεχνική ζήτηση: The Engineers Choice.

 

diorthomeno LOGO formes 2

Διεύθυνση

Αγίου Ιωάννη Θεολόγου 115

Αχαρνές - Αττικής , 13672

Τηλ. 210 - 2401444

 

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2018 Minitec Hellas S.A. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search