ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

Σταθμοί εργασίας:
Οι χειροκίνητοι και εργονομικοί σταθμοί εργασίας μας, αποφεύγουν τους αρνητικούς συμβιβασμούς, επιτρέποντας μια εξαιρετικά ευέλικτη προσαρμοστικότητα στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις και είναι κατάλληλοι για μία μεγάλη ποικιλία χώρων παραγωγής. Σε συνδυασμό με τις πολλές δυνατότητες διασύνδεσης με την υπόλοιπη γκάμα των προϊόντων μας, ακόμη και πολύπλοκα συστήματα παραγωγής μπορούν να σχεδιαστούν γρήγορα και οικονομικά.
Η Minitec σας προσφέρει εργονομικά βελτιστοποιημένους και τυποποιημένους σταθμούς εργασίας από προφίλ αλουμινίου, από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε είτε από τα προκαθορισμένα και προτεινόμενα μεγέθη είτε να καθορίσετε μόνοι σας τις διαστάσεις. Είτε με ή χωρίς ρύθμιση ύψους, με φορητότητα ή όχι, οι σταθμοί εργασίας μας μπορούν να διαμορφωθούν με τη βοήθεια της πλήρους σειράς αξεσουάρ, επειδή βασίζονται στο εύκαμπτο και ανθεκτικό κιτ κατασκευής της Minitec. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ατομικούς ή ομαδικούς σταθμούς εργασίας και σύνθετες γραμμές συναρμολόγησης, γρήγορα και εύκολα.

Λιγα λόγια για εμάς

Η Minitec Hellas Α.Ε. παρέχει εξειδικευμένες λύσεις σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα βιομηχανικού προφίλ αλουμινίου στην ελληνική αγορά. Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη συναρμολόγηση του προφίλ αλουμινίου, ολοκληρωμένα γραμμικά συστήματα καθώς και μεταφορικές ταινίες.

Τελευταία Νέα

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr