Make your imagination come true,simply.easily.quickly.

Image

Κατασκευή

 Περισσότεροι από 30 έμπειροι μηχανικοί αναπτύσσουν και δοκιμάζουν συνεχώς νέα εξαρτήματα στη μητρική μας εταιρεία για το σύστημα προφίλ MiniTec. Με βάση αυτό το σύστημα, αναπτύσσονται εξειδικευμένες λύσεις για τις πιο διαφορετικές εφαρμογές μετά από εντατικές διαβουλεύσεις με τους πελάτες μας. Για παράδειγμα, από την Ομάδα Εργονομίας προέρχονται ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευής με σταθμούς εργασίας, έλεγχος παραγωγής Kanban, ανάθεση Pickto-light και ηλεκτρονική καθοδήγηση του χειριστή. Κατά την αλλαγή ομάδων για την κατάρτιση της αντίστοιχης παραγγελίας, εκτελούνται περαιτέρω εργασίες όπως η μεταφορά τεμαχίων, η διασφάλιση της ποιότητας, η αυτοματοποίηση και η αξιολόγηση της ασφάλειας σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις.   

 Όλες οι απαραίτητες ικανότητες, από τον μηχανικό σχεδιασμό έως την ηλεκτρολογία, τη διάταξη του καπακιού, τον προγραμματισμό, την επεξεργασία δεδομένων, τη συναρμολόγηση και την επιτόπια συναρμολόγηση, συμπεριλαμβανομένης της απομακρυσμένης συντήρησης, είναι διαθέσιμες. Οι πελάτες μας επωφελούνται από την ολοκληρωμένη γνώση και εμπειρία μας μέσω πολυάριθμων αναβαθμίσεων για μεγάλο εύρος βιομηχανιών και προβλημάτων.

Συναρμολόγηση & Υπηρεσίες

  Οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν στις εγκαταστάσεις μας. Οι σύνθετες εγκαταστάσεις παραγωγής, Σύνθετες εγκαταστάσεις παραγωγής, όπως οι πλήρεις γραμμές συναρμολόγησης για την ηλιακή βιομηχανία ή τα αυτόματα συστήματα συγκόλλησης με λέιζερ, κάνουν αξιόπιστη εργασία σε όλο τον κόσμο, όλο το εικοσιτετράωρο, συμπεριλαμβανομένων των Η.Π.Α, της Μαλαισίας, της Γκάνας, της Κίνας, της Ινδίας, της Αυστραλίας ή της Κορέας. Οι ομάδες εξυπηρέτησης μας, εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία με γρήγορη απομακρυσμένη συντήρηση και τακτικές ενημερώσεις λογισμικού. Κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη για επισκευή, εκπαίδευση ή επέκταση, οι ειδικοί μας θα έρθουν στο χώρο σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. 

 

diorthomeno LOGO formes 2

Διεύθυνση

Αγίου Ιωάννη Θεολόγου 115

Αχαρνές - Αττικής , 13672

Τηλ. 210 - 2401444

 

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2018 Minitec Hellas S.A. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search