Image

Προστασία Εργασιακών Χώρων

Η προστασία των υπαλλήλων σας από λοίμωξη από τον Covid-19 έχει ύψιστη προτεραιότητα, είτε πρόκειται για σημεία πώλησης, χειρουργία ή γραφεία ανοιχτού σχεδιασμού.

Σας προσφέρουμε μία γρήγορη και αποτελεσματική λύση για υγιεινή προστασία. Προτείνουμε την τοποθέτηση ενός προστατευτικού τοιχώματος, το οποίο τοποθετείται απλά μεταξύ των συνομιλητών και έτσι μειώνεται σημαντικά η πιθανότητα άμεσης μετάδοσης. Αυτή επιτυγχάνεται απευθείας μέσω των βλεννογόνων της αναπνευστικής οδού (φτέρνισμα, βήχας, σάλιο) ή μέσω των χεριών, με τα οποία αργότερα αγγίζετε το πρόσωπο σας, φέρνοντας έτσι το παθογόνο σε επαφή με τους βλεννογόνους.

Το δομικό μέρος είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, το οποίο είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί και να απολυμανθεί.

Το προφίλ αλουμινίου και τα Plexiglass μπορούν να συναρμολογηθούν χρησιμοποιώντας πολύ λίγα εργαλεία για να σχηματίσουν ένα αποτελεσματικό προστατευτικό τοίχωμα κατά των σταγονιδίων. Η τοποθέτηση τους στην επιθυμητη θέση είναι πάρα πολύ εύκολη.

Οι στάνταρ διαστάσεις του προστατευτικού τοιχώματος είναι περίπου 100cm ύψος και 150cm πλάτος. Ωστόσο, υπάρχει δυνατότητα αύξησης του πλάτους με χρήση γωνιακού εξαρτήματος. Στο κάτω μέρος υπάρχει εσοχή ύψους 20cm  που χρησιμοποιείται ως πέρασμα. Άλλες διαστάσεις και σχέδια μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν χωρίς προβλήματα.

conveyor-belt-for-special-machine-builders.jpg

Μεταφορικές ταινίες

Η Minitec προσφέρει μια πλήρη γκάμα μεταφορικών συστημάτων, τα οποία κατασκευάζονται απλά και γρήγορα, παρέχοντας μέγιστη αξιοπιστία, από απλές μεταφορικές ταινίες έως και σύνθετα συστήματα μεταφοράς. Μειώστε τους μη παραγωγικούς χρόνους μεταφοράς στη γραμμή παραγωγής σας με τις μεταφορικές ταινίες υψηλής ποιότητας της Minitec.

Οι μεταφορικές ταινίες διατίθενται σε δύο σειρές, 45 και 90. Χρησιμοποιώντας τη μεγάλη γκάμα αξεσουάρ και εξαρτημάτων, από ράουλα τάνυσης και οδήγησης, κουτούκια, πλευρικούς οδηγούς και κινητήρες, μπορείτε να συναρμολογήσετε το δικό σας σύστημα μεταφοράς σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Περισσότερα

Τα νέα μας
Συσκευασία 18
Συσκευασία 18

 

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως η εταιρία μας θα λάβει μέρος στην 16η Διεθνή Έκθεση Συσκευασιών Μηχανημάτων – Συσκευασία 18 που θα πραγματοποιηθεί από τις 12-15 Οκτωβρίου 2018.

Food Expo 2018
Food Expo 2018

 

H Minitec Hellas συμμετείχε στην έκθεση Food Expo 18, που πραγματοποιήθηκε από τις 10-12 Μαρτίου 2018 στον εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, που βρίσκεται πλησίον του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών – Ελευθέριος Βενιζέλος.

Λίγα λόγια για τη Minitec GmbH
Στοιχεία και αριθμοί
10.jpg

Απλές λύσεις για σύνθετα συστήματα

Από την ίδρυσή της το 1986, η MiniTec αναπτύσσεται συνεχώς από έναν εξειδικευμένο σε μικροσκοπικά ρουλεμάν, για να καταστεί η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας. Σήμερα, οι 360 ειδικοί μας σε 10 τοποθεσίες στη Γερμανία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία ​​και την Κίνα αναπτύσσουν προσαρμοσμένες λύσεις για τους πελάτες μας. Περισσότεροι από 60 συνεργάτες παγκοσμίως εξασφαλίζουν αξιόπιστες υπηρεσίες και συμβουλευτικές υπηρεσίες

Ένα αναπόσπαστο στοιχείο της φιλοσοφίας της MiniTec είναι να διατηρεί τα βασικά συστατικά μέσα και να ελέγχει την ποιότητα. Αυτό ισχύει τόσο για το δομοστοιχειωτό μας σύστημα κατασκευής όσο και για τη γραμμική τεχνολογία μας. Επιτυγχάνουμε την αποτελεσματικότητα με την υψηλότερη αξιοπιστία λόγω της αρθρωτής αρχής, αποφεύγοντας μια περιττή ποικιλία προϊόντων και αναπτύσσοντας συνεχώς το λογισμικό CAD. Κατά συνέπεια, η προσδοκία του συστήματος προφίλ μας είναι: Η Τέχνη της Απλότητας.

Με βάση το κατασκευαστικό μας σύστημα, εφαρμόζουμε εξελιγμένες λύσεις για διάφορες εργασίες σε όλους τους βιομηχανικούς τομείς. Μεταξύ των πελατών μας είναι σημαντικές βιομηχανικές εταιρείες παγκοσμίως. Εργαζόμαστε για την ανάπτυξη εξελίξεων στον τομέα της εργονομίας και της βιομηχανίας 4.0 με κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα, όπως το DFKI ή το Ινστιτούτο Fraunhofer. Το σύνθημα για τις ολοκληρωμένες λύσεις μας ταιριάζει απόλυτα με την υψηλή τεχνική ζήτηση: The Engineers Choice.

 

diorthomeno LOGO formes 2

Διεύθυνση

Αγίου Ιωάννη Θεολόγου 115

Αχαρνές - Αττικής , 13672

Τηλ. 210 - 2401444

 

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2022 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search