ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οι δυνατότητες αρθρωτής διαμόρφωσης και η συμβατότητα των εξαρτημάτων του συστήματος, μας επιτρέπουν να εφαρμόζουμε άκρως ευέλικτους χειροκίνητους σταθμούς εργασίας. Οι πολλές δυνατότητες σύνδεσης και η τεχνογνωσία μας στο τομέα της συναρμολόγησης και της τεχνολογίας χειρισμού προϊόντων, μας επιτρέπουν επίσης να αξιοποιήσουμε γραμμική, τεχνολογία μεταφοράς και αυτοματοποίησης για τον αποτελεσματικό σχεδιασμό και εφαρμογή πολύπλοκων και αυτοματοποιημένων γραμμών συναρμολόγησης.

Η ευρεία γκάμα μεταφορικών συστημάτων της MiniTec παρέχει μια ποικιλία δυνατοτήτων σύνδεσης, από απλά, χειροκίνητα συστήματα επανακυκλοφορίας μέχρι πολύπλοκες αυτοματοποιημένες λύσεις μεταφοράς. Αυτό καθιστά δυνατή την υλοποίηση σταθμών εργασίας για μεμονωμένες κατασκευές μερών και μικρές σειρές παρτίδων, καθώς και πολύ μεγάλων γραμμών συναρμολόγησης, με εύχρηστη οικονομική και χρονική επένδυση.

ΛΥΣΕΙΣ

Οι μηχανικοί μας παράγουν έτοιμες προς χρήση λύσεις για κάθε εργασία στη κατασκευή εγκαταστάσεων και ειδικών μηχανημάτων για εσάς, με βάση το σύστημα προφίλ μας. Από σταθμό εργασίας για συναρμολόγηση, συστήματα μεταφοράς και προστασίας έως και πλήρως αυτοματοποιημένες ολοκληρωμένες λύσεις. Ως πάροχος πλήρους υπηρεσιών, είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας. Από την μελέτη έως την υλοποίηση έως την εκπαίδευση και την υποστήριξη.

Image
Αυτοματισμός & Ειδική Κατασκευή Μηχανημάτων
Image
Βιομηχανικές Λύσεις

 

diorthomeno LOGO formes 2

Διεύθυνση

Αγίου Ιωάννη Θεολόγου 115

Αχαρνές - Αττικής , 13672

Τηλ. 210 - 2401444

 

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2018 Minitec Hellas S.A. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search