ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΡΑΟΥΛΟΔΡΟΜΟΥΣ

Κυλιόμενοι Ραουλόδρομοι

Οι κυλιόμενοι ραουλόδρομοι μπορούν να κατασκευαστούν και να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα σχέδια. Είτε πρόκειται για μεταφορά καλαθιών, KLT, κουτιών από χαρτόνι ή κάτι παρόμοιο, η ομάδα μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να βρούμε την πιο οικονομική και αποτελεσματική λύση μεταφοράς.

 

Σταθεροί Ραουλόδρομοι

Εκτός από τους κυλιόμενους ραουλόδρομους, στη γκάμα των προϊόντων μας θα βρείτε και σταθερούς ραουλόδρομους. Αφου λάβουμε και επεξεργαστούμε τη ζήτηση σας, οι ειδικοί μας θα σας προτείνουν μια οικονομικά αποδοτική και εξατομικευμένη λύση μεταφοράς.

 

Σύστημα μεταφοράς με ραουλόδρομους – RMS

Το σύστημα RMS είναι ένα σύστημα μεταφοράς τεμαχίων που βασίζεται σε ράουλα βαρέως τύπου, το οποίο εξασφαλίζει την ελεύθερη κυκλοφορία για εργασίες συναρμολόγησης, δοκιμής και κατεργασίας. Το RMS παρέχει τη δυνατότητα απομόνωσης φορέων εργασία, όπως επίσης και την ενσωμάτωση χειροκίνητων εργασιών στη γραμμή μεταφοράς.

Οι φορητές παλέτες έχουν ένα τυπικό πλάτος 400-500mm και έχουν σχεδιαστεί για μέγιστο φορτίο 500 κιλών. Το σύστημα εξασφαλίζει ομαλή ροή υλικού και χρησιμοποιείται συνήθως σε γραμμές παραγωγής, στη συναρμολόγηση και σε περιπτώσεις αυτοματοποίησης εργοστασίων.

 

 Στο slider μπορείτε να δείτε κάποια παραδείγματα εφαρμογών.

ΛΥΣΕΙΣ

Οι μηχανικοί μας παράγουν έτοιμες προς χρήση λύσεις για κάθε εργασία στη κατασκευή εγκαταστάσεων και ειδικών μηχανημάτων για εσάς, με βάση το σύστημα προφίλ μας. Από σταθμό εργασίας για συναρμολόγηση, συστήματα μεταφοράς και προστασίας έως και πλήρως αυτοματοποιημένες ολοκληρωμένες λύσεις. Ως πάροχος πλήρους υπηρεσιών, είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας. Από την μελέτη έως την υλοποίηση έως την εκπαίδευση και την υποστήριξη.

Image
Αυτοματισμός & Ειδική Κατασκευή Μηχανημάτων
Image
Βιομηχανικές Λύσεις

 

diorthomeno LOGO formes 2

Διεύθυνση

Αγίου Ιωάννη Θεολόγου 115

Αχαρνές - Αττικής , 13672

Τηλ. 210 - 2401444

 

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2018 Minitec Hellas S.A. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search