ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΑΛΕΤΩΝ

 

Σύστημα μεταφοράς με ραουλόδρομους – RMS

Το σύστημα RMS είναι ένα σύστημα μεταφοράς τεμαχίων που βασίζεται σε ράουλα βαρέως τύπου, το οποίο εξασφαλίζει την ελεύθερη κυκλοφορία για εργασίες συναρμολόγησης, δοκιμής και κατεργασίας. Το RMS παρέχει τη δυνατότητα απομόνωσης φορέων εργασία, όπως επίσης και την ενσωμάτωση χειροκίνητων εργασιών στη γραμμή μεταφοράς.

Οι φορητές παλέτες έχουν ένα τυπικό πλάτος 400-500mm και έχουν σχεδιαστεί για μέγιστο φορτίο 500 κιλών. Το σύστημα εξασφαλίζει ομαλή ροή υλικού και χρησιμοποιείται συνήθως σε γραμμές παραγωγής, στη συναρμολόγηση και σε περιπτώσεις αυτοματοποίησης εργοστασίων.

 

Σύστημα μεταφορας TSG

Το σύστημα μεταφοράς TSG είναι μία ιδιαίτερα οικονομική λύση για μονάδες χαμηλού βάρους. Αποτελείται από τυποποιημένα modules, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν όπως επιθυμείται για τη κατασκευή εξατομικευμένων συστημάτων. Οι ανθεκτικοί ιμάντες χρονισμού εξασφαλίζουν ελάχιστη συντήρηση και ασφαλή χειρισμό, παρέχοντας συνεχή χρήση.

 

Σύστημα μεταφοράς παλετών UMS

Στο τομέα της μεταφοράς παλετών, η σειρά UMS προσφέρει έναν μεταφορέα αλυσίδας διπλής τροχιάς, ο οποίος επιστρέφει τις κενές παλέτες κάτω από τη στάθμη του μεταφορέα: στο τέλος της γραμμής μεταφοράς. Οι μη φορτωμένες παλέτες εκτρέπονται κατακόρυφα από μία αρπάγη και μεταφέρονται προς τα πίσω.

Ένα χαρακτηριστικό του UMS είναι η συνεχώς κινούμενη αλυσίδα, η οποία ταυτόχρονα χρησιμεύει ως μεταφορέας αλλά και ώς οδήγηση του συστήματος. Η προσπάθεια ελέγχου περιορίζεται στο ελάχιστο, δεδομένου ότι δεν απαιτείται χρονοβόρος προγραμματισμός για ανακατευθύνσεις και τροφοδοσίες.

Το σύστημα UMS είναι κατάλληλο για φορείς 400-600mm και μήκους 100-300mm. Το συνολικό μήκος ενός συστήματος είναι 20m, με μέγιστο φορτίο ανά παλέτα τα 100Kgr. Το επιτρεπόμενο μέγιστο φορτίο ολόκληρου του συστήματος, με μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς 6m/min είναι 1200Kgr, ενώ με ταχύτητα μεταφοράς 12m/min είναι 800Kgr.

 

Ευέλικτο σύστημα μεταφοράς FMS

   Το FMS είναι ένα ευέλικτο σύστημα μεταφοράς, με μεταφορείς αντικειμένων που μεταφέρονται σε κυλιόμενους ραουλόδρομους, ειδικούς ιμάντες ή αλυσίδες. Τα τυποποιημένα modules για ακριβή τοποθέτηση, ανύψωση ή περιστροφή επιτρέπουν τη ταχεία υλοποίηση των ολοκληρωμένων γραμμών συναρμολόγησης.

Λιγα λόγια για εμάς

Η Minitec Hellas Α.Ε. παρέχει εξειδικευμένες λύσεις σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα βιομηχανικού προφίλ αλουμινίου στην ελληνική αγορά. Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη συναρμολόγηση του προφίλ αλουμινίου, ολοκληρωμένα γραμμικά συστήματα καθώς και μεταφορικές ταινίες.

Τελευταία Νέα

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2022 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search