ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΑΛΕΤΩΝ

Σύστημα μεταφορας TSG

Το σύστημα μεταφοράς TSG είναι μία ιδιαίτερα οικονομική λύση για μονάδες χαμηλού βάρους. Αποτελείται από τυποποιημένα modules, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν όπως επιθυμείται για τη κατασκευή εξατομικευμένων συστημάτων. Οι ανθεκτικοί ιμάντες χρονισμού εξασφαλίζουν ελάχιστη συντήρηση και ασφαλή χειρισμό, παρέχοντας συνεχή χρήση.

 

Σύστημα μεταφοράς παλετών UMS

Στο τομέα της μεταφοράς παλετών, η σειρά UMS προσφέρει έναν μεταφορέα αλυσίδας διπλής τροχιάς, ο οποίος επιστρέφει τις κενές παλέτες κάτω από τη στάθμη του μεταφορέα: στο τέλος της γραμμής μεταφοράς. Οι μη φορτωμένες παλέτες εκτρέπονται κατακόρυφα από μία αρπάγη και μεταφέρονται προς τα πίσω.

Ένα χαρακτηριστικό του UMS είναι η συνεχώς κινούμενη αλυσίδα, η οποία ταυτόχρονα χρησιμεύει ως μεταφορέας αλλά και ώς οδήγηση του συστήματος. Η προσπάθεια ελέγχου περιορίζεται στο ελάχιστο, δεδομένου ότι δεν απαιτείται χρονοβόρος προγραμματισμός για ανακατευθύνσεις και τροφοδοσίες.

Το σύστημα UMS είναι κατάλληλο για φορείς 400-600mm και μήκους 100-300mm. Το συνολικό μήκος ενός συστήματος είναι 20m, με μέγιστο φορτίο ανά παλέτα τα 100Kgr. Το επιτρεπόμενο μέγιστο φορτίο ολόκληρου του συστήματος, με μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς 6m/min είναι 1200Kgr, ενώ με ταχύτητα μεταφοράς 12m/min είναι 800Kgr.

 

Ευέλικτο σύστημα μεταφοράς FMS

Το FMS είναι ένα ευέλικτο σύστημα μεταφοράς, με μεταφορείς αντικειμένων που μεταφέρονται σε κυλιόμενους ραουλόδρομους, ειδικούς ιμάντες ή αλυσίδες. Τα τυποποιημένα modules για ακριβή τοποθέτηση, ανύψωση ή περιστροφή επιτρέπουν τη ταχεία υλοποίηση των ολοκληρωμένων γραμμών συναρμολόγησης.

ΛΥΣΕΙΣ

Οι μηχανικοί μας παράγουν έτοιμες προς χρήση λύσεις για κάθε εργασία στη κατασκευή εγκαταστάσεων και ειδικών μηχανημάτων για εσάς, με βάση το σύστημα προφίλ μας. Από σταθμό εργασίας για συναρμολόγηση, συστήματα μεταφοράς και προστασίας έως και πλήρως αυτοματοποιημένες ολοκληρωμένες λύσεις. Ως πάροχος πλήρους υπηρεσιών, είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας. Από την μελέτη έως την υλοποίηση έως την εκπαίδευση και την υποστήριξη.

Image
Αυτοματισμός & Ειδική Κατασκευή Μηχανημάτων
Image
Βιομηχανικές Λύσεις

 

diorthomeno LOGO formes 2

Διεύθυνση

Αγίου Ιωάννη Θεολόγου 115

Αχαρνές - Αττικής , 13672

Τηλ. 210 - 2401444

 

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2018 Minitec Hellas S.A. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search