ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ο εξοπλισμός εκτός σύνδεσης χρησιμεύει ως πρόσθετο υλικό στη γραμμή παραγωγής μονάδων. Είτε είναι εγκατεστημένο στη γραμμή παραγωγής σας είτε ως επιπλέον, ο εξοπλισμός εκτός σύνδεσης πληροί τη βοηθητική του θέση και σας εξυπηρετεί ως σταθμός επισκευής ή για μεταφορά διαφόρων υλικών.

Repair stations

Οι σταθμοί επισκευής μας αποτελούνται από ένα πλαίσιο βάσης κατασκευασμένο από πολλά διαφορετικά προφίλ αλουμινίου. Μεμονωμένες λειτουργίες μπορούν να επιτευχθούν με εκτεταμένες υπερκατασκευές. Αυτό δημιουργεί διάφορους σταθμούς επισκευής, για παράδειγμα για δομοστοιχεία, ελασματοποιημένα φύλλα ή χορδές.

Εικόνα 1: Laminate repair site with a transport cart

Εικόνα 2: Module repair workstation low-cost with a transport cart

Trolleys

Κατάλληλο για μεταφορά και αποθήκευση χορδών, ταινιών και ρολών. Κατασκευασμένο από διάφορα προφίλ MiniTec.

Εικόνα 1: Transport trolley foils

Εικόνα 2: Transport trolley string boxes

Adhesive application junction box

Ο χειριστής γεμίζει το σημείο φόρτωσης με μη προετοιμασμένα κουτιά διακλάδωσης και στη συνέχεια ξεκινά την αυτόματη επεξεργασία με το κουμπί. Ο σταθμός προετοιμασίας εφαρμόζει πρώτα μία ή δύο λωρίδες κολλητικής ταινίας διπλής όψης στο δοχείο. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, το δοχείο πρέπει να είναι εφοδιασμένο με περιστρεφόμενη χάντρα σιλικόνης. Το έτοιμο δοχείο στη συνέχεια διατίθεται στον χειριστή. Ο χειριστής αφαιρεί το δοχείο, γεμίζει το σημείο φόρτωσης με νέα δοχεία και ξεκινά μια νέα διαδικασία.
Για να διασφαλιστεί η αξιόπιστη λειτουργία του σταθμού προετοιμασίας, τα επίπεδα των μεμονωμένων αναλώσιμων παρακολουθούνται σε κατάλληλη μορφή.
Η κατανομή του σταθμού προετοιμασίας είναι οπτικά αναγνωρίσιμη με ένα διαφανές κάλυμμα.

Εικόνα 1: Tape application connection socket

Image

ΛΥΣΕΙΣ

Οι μηχανικοί μας παράγουν έτοιμες προς χρήση λύσεις για κάθε εργασία στη κατασκευή εγκαταστάσεων και ειδικών μηχανημάτων για εσάς, με βάση το σύστημα προφίλ μας. Από σταθμό εργασίας για συναρμολόγηση, συστήματα μεταφοράς και προστασίας έως και πλήρως αυτοματοποιημένες ολοκληρωμένες λύσεις. Ως πάροχος πλήρους υπηρεσιών, είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας. Από την μελέτη έως την υλοποίηση έως την εκπαίδευση και την υποστήριξη.

Image
Αυτοματισμός & Ειδική Κατασκευή Μηχανημάτων
Image
Βιομηχανικές Λύσεις

 

diorthomeno LOGO formes 2

Διεύθυνση

Αγίου Ιωάννη Θεολόγου 115

Αχαρνές - Αττικής , 13672

Τηλ. 210 - 2401444

 

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2018 Minitec Hellas S.A. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search