ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Υδραυλικά συστήματα για προφίλ

 

Βασιστείτε στο αποδεδειγμένο αρθρωτό σύστημα από το MiniTec με καινοτόμα και ευέλικτα εξαρτήματα για συστήματα προφίλ. Τα υδραυλικά μας συστήματα είναι ιδανικά για ανύψωση, κατέβασμα και κλίση τραπεζιών, πάγκοι, γραφεία, πάγκοι εργασίας, φωτιστικά και πολλά άλλα.

 

Ισχυρά υδραυλικά εξαρτήματα για μηχανολογία
Το υδραυλικό μας σύστημα είναι διαθέσιμο είτε με πρόσθετα είτε με ενσωματωμένους κυλίνδρους. Και οι δύο παραλλαγές πλήρων υδραυλικών συστημάτων μπορούν να λειτουργούν χειροκίνητα ή ηλεκτρικά. Μία υδραυλική αντλία κινείται έως και 6 υδραυλικούς κυλίνδρους. Το μήκος διαδρομής κυμαίνεται μεταξύ 150 και 500 mm.

 

Εμπιστευτείτε την εμπειρία μας
Πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα όταν εργάζεστε με υδραυλικές συστήματα. Προκειμένου να αποφευχθούν εγκλείσεις αέρα στο σύστημα, σας συνιστούμε να εκτελέσετε αυτήν την εργασία από τους ειδικά εκπαιδευμένους ειδικούς μας. Εάν ωστόσο αποφασίσετε να εγκαταστήσετε το υδραυλικό μας σύστημα ανεξάρτητα, πρέπει να βιδώσετε τις αντλίες στην εγκοπή προφίλ σε κατάλληλο σημείο της κατασκευής με βίδες "M6", να τοποθετήσετε τον κύλινδρο εγκατάστασης στο προφίλ αλουμινίου "S" ή εναλλακτικά να τοποθετήσετε το πρόσθετο κύλινδρος στο αυλάκι προφίλ χρησιμοποιώντας μια πλάκα προσαρμογέα.

Μπορούμε επίσης να σας συμβουλεύσουμε για τις ειδικές εκδόσεις και τα διαθέσιμα αξεσουάρ, όπως κατάλληλες βαλβίδες, υδραυλικούς σωλήνες και κυλίνδρους. Κατόπιν αιτήματος πελατών, σχεδιάζουμε το υδραυλικό σύστημα που ταιριάζει απόλυτα στο σύστημά σας.

Λιγα λόγια για εμάς

Η Minitec Hellas Α.Ε. παρέχει εξειδικευμένες λύσεις σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα βιομηχανικού προφίλ αλουμινίου στην ελληνική αγορά. Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη συναρμολόγηση του προφίλ αλουμινίου, ολοκληρωμένα γραμμικά συστήματα καθώς και μεταφορικές ταινίες.

Τελευταία Νέα

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2022 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search