ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ

 

Υψηλής ποιότητας εξαρτήματα για κάθε κατασκευή σας

Είτε πρόκειται για μεγαλύτερες είτε για μικρότερες πόρτες, προστατευτικά πλέγματα ή τη σύνδεση προφίλ υπο οποιαδήποτε γωνία, οι μεντεσέδες και οι αρθρώσεις μας είναι ευπροσάρμοστες και ευέλικτες σε οποιαδήποτε εφαρμογή κατασκευαστεί με βάση το αρθρωτό σύστημα της Minitec.
Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικούς μεντεσέδες αναρτήσεως , πτυσσόμενους μεντεσέδες, μεντεσέδες με ελατήριο ή μεντεσέδες πόρτας στη περίπτωση που θέλετε να τοποθετήσετε ανυψώμενες πόρτες ή κινητά μέρη. Με αντίθετη διάταξη των μεντεσέδων μπορούν επίσης να τοποθετηθούν ανεξάρτητες και οριζόντια τοποθετημένες κατασκευές. Για τη συναρμολόγηση, απλά συνδέστε την άρθρωση στην αυλάκωση του προφίλ με τη βοήθεια του παρεχόμενου υλικού στερέωσης.

Λιγα λόγια για εμάς

Η Minitec Hellas Α.Ε. παρέχει εξειδικευμένες λύσεις σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα βιομηχανικού προφίλ αλουμινίου στην ελληνική αγορά. Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη συναρμολόγηση του προφίλ αλουμινίου, ολοκληρωμένα γραμμικά συστήματα καθώς και μεταφορικές ταινίες.

Τελευταία Νέα

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2022 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search