ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Πνευματικός εξοπλισμός για το σύστημα προφίλ

 

Πνευματικά εξαρτήματα για το αρθρωτό σύστημα
Οπτικά ελκυστικές και οικονομικά αποδοτικές λύσεις μπορούν να επιτευχθούν με τα πνευματικά μας εξαρτήματα και τη χρήση των προφίλ μας, ως αεραγωγών. Τα προφίλ είναι πιο κατάλληλα για καθοδήγηση του πεπιεσμένου αέρα.

 

Για εφαρμογές με πεπιεσμένο αέρα
Τα τυπικά προφίλ MiniTec είναι ιδανικά για παροχή πεπιεσμένου αέρα. Οι διαθέσιμες στο εμπόριο συνδέσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν απλά και ευέλικτα χωρίς ειδικά εξαρτήματα σύνδεσης. Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει πνευματικές πλάκες σύνδεσης, βύσματα κλεισίματος, πλάκες κλεισίματος, συνδέσμους γρήγορης δράσης και πνευματικές μονάδες ανύψωσης συμπεριλαμβανομένου πνευματικού κυλίνδρου διπλής δράσης και έτσι προσφέρει όλα τα απαραίτητα για την καθαρή και οπτικά ελκυστική εγκατάσταση τεχνολογίας πεπιεσμένου αέρα.

 

Αρθρωτά πνευματικά στοιχεία για το αρθρωτό σύστημα
Οι πνευματικές πλάκες σύνδεσης είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο σε μια διαδικασία χύτευσης και στη συνέχεια υποβάλλονται σε επεξεργασία με επίστρωση σκόνης για να διασφαλιστεί αντοχή σε εξωτερικές επιδράσεις. Χρησιμοποιούνται για το κλείσιμο κοίλων άκρων θαλάμου και για τη σύνδεση πνευματικών συνδέσεων. Έτσι μπορεί να παρέχεται ή να αφαιρείται πεπιεσμένος αέρας από τα προφίλ. Όλα τα τυπικά προφίλ MiniTec μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σύστημα ενός ή πολλαπλών θαλάμων. Όλα τα τυπικά προφίλ στρογγυλού θαλάμου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως γραμμή πεπιεσμένου αέρα. Η εξαγωγή αέρα είναι δυνατή σε οποιοδήποτε σημείο.

Λιγα λόγια για εμάς

Η Minitec Hellas Α.Ε. παρέχει εξειδικευμένες λύσεις σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα βιομηχανικού προφίλ αλουμινίου στην ελληνική αγορά. Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη συναρμολόγηση του προφίλ αλουμινίου, ολοκληρωμένα γραμμικά συστήματα καθώς και μεταφορικές ταινίες.

Τελευταία Νέα

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2022 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search