ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

 Πνευματικά εξαρτήματα για το αρθρωτό σύστημα
Οπτικά ελκυστικές και οικονομικά αποδοτικές λύσεις μπορούν να επιτευχθούν με τα πνευματικά μας εξαρτήματα και τη χρήση των προφίλ μας, ως αεραγωγών. Τα προφίλ είναι πιο κατάλληλα για καθοδήγηση του πεπιεσμένου αέρα.

 

Για εφαρμογές με πεπιεσμένο αέρα
Τα τυπικά προφίλ MiniTec είναι ιδανικά για παροχή πεπιεσμένου αέρα. Οι διαθέσιμες στο εμπόριο συνδέσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν απλά και ευέλικτα χωρίς ειδικά εξαρτήματα σύνδεσης. Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει πνευματικές πλάκες σύνδεσης, βύσματα κλεισίματος, πλάκες κλεισίματος, συνδέσμους γρήγορης δράσης και πνευματικές μονάδες ανύψωσης συμπεριλαμβανομένου πνευματικού κυλίνδρου διπλής δράσης και έτσι προσφέρει όλα τα απαραίτητα για την καθαρή και οπτικά ελκυστική εγκατάσταση τεχνολογίας πεπιεσμένου αέρα.

 

Αρθρωτά πνευματικά στοιχεία για το αρθρωτό σύστημα
 Οι πνευματικές πλάκες σύνδεσης είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο σε μια διαδικασία χύτευσης και στη συνέχεια υποβάλλονται σε επεξεργασία με επίστρωση σκόνης για να διασφαλιστεί αντοχή σε εξωτερικές επιδράσεις. Χρησιμοποιούνται για το κλείσιμο κοίλων άκρων θαλάμου και για τη σύνδεση πνευματικών συνδέσεων. Έτσι μπορεί να παρέχεται ή να αφαιρείται πεπιεσμένος αέρας από τα προφίλ. Όλα τα τυπικά προφίλ MiniTec μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σύστημα ενός ή πολλαπλών θαλάμων. Όλα τα τυπικά προφίλ στρογγυλού θαλάμου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως γραμμή πεπιεσμένου αέρα. Η εξαγωγή αέρα είναι δυνατή σε οποιοδήποτε σημείο.

Σύστημα Προφίλ

Το βιομηχανικό προφίλ αλουμινίου αποτελεί το θεμελιώδες μέρος όλων των ειδών διαφορετικών τομέων εφαρμογής στη βιομηχανία, τη μηχανολογία, την κατασκευή εγκαταστάσεων και την τεχνολογία αυτοματισμού. Διαθέτουμε προφίλ αλουμινίου σε διαφορετικά μεγέθη και γεωμετρίες που μπορούν να συνδυαστούν και να είναι συμβατά μεταξύ τους με όποιον τρόπο απαιτείται, ώστε να είστε βέλτιστα εξοπλισμένοι για την εφαρμογή σας, τώρα και στο μέλλον.

 
Image
Προφίλ Αλουμινίου
Image
Σύνδεσμοι Προφίλ Αλουμινίου
Image
Μεντεσέδες & Αρθρώσεις
Image
Χερούλια
Image
Καπάκια Προφίλ Αλουμινίου
Image
Πέλματα & Πλάκες Μεταφοράς

 

diorthomeno LOGO formes 2

Διεύθυνση

Αγίου Ιωάννη Θεολόγου 115

Αχαρνές - Αττικής , 13672

Τηλ. 210 - 2401444

 

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2022 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search