ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τροφοδοσία για σταθμούς εργασίας: Εργονομικός και αποτελεσματικός
Ένα κατάλληλο σύστημα στο χώρο εργασίας περιλαμβάνει επίσης την απαραίτητη παροχή ενέργειας. Τα εξαρτήματα τροφοδοσίας MiniTec διασφαλίζουν την επαγγελματική ασφάλεια και εργονομία χωρίς να θυσιάζουν την ευελιξία στο σχεδιασμό του χώρου εργασίας. Είτε ηλεκτρική είτε πνευματική παροχή στους πάγκους εργασίας σας: Το κανάλι τροφοδοσίας επιτρέπει τη μεμονωμένη διάταξη των στοιχείων τροφοδοσίας ενέργειας στα συστήματα σταθμών εργασίας σας. Οι αγωγοί καλωδίων είναι εξοπλισμένοι σύμφωνα με τις επιθυμίες σας από τους έμπειρους ειδικούς μας και πλήρως ενσύρματα.

Εύκολη εγκατάσταση όλων των εξαρτημάτων
Σταματήστε την "ακαταστασία" στον πάγκο εργασίας σας: Οι υψηλής ποιότητας και ισχυροί αγωγοί τροφοδοσίας MiniTec διατηρούν τα καλώδια τροφοδοσίας, τα καλώδια δεδομένων και τις γραμμές πεπιεσμένου αέρα σε καθαρό και προστατευμένο περιβάλλον. Το κανάλι για τα καλώδια είναι ιδανικό για την υποδοχή πριζών, διακοπτών, συνδέσεων, διακοπτών και πολλών άλλων ενσωματωμένων στοιχείων από το MiniTec Profile Modular System. Τα καλώδια και οι μεγάλοι εύκαμπτοι σωλήνες που βρίσκονται γύρω τους, που δεν είναι μόνο ενοχλητικοί, αλλά και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια στην εργασία, δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα.

Ηλεκτρισμός, δεδομένα, πεπιεσμένος αέρας: παροχή ενέργειας από μία μόνο πηγή
Με το MiniTec, έχετε μια ολοκληρωμένη γκάμα αξεσουάρ για παροχή ενέργειας από μία μόνο πηγή - για βέλτιστο εξοπλισμό του συστήματος στο χώρο εργασίας σας. Προμηθεύστε τους σταθμούς εργασίας σας με τροφοδοσία, δεδομένα ή πεπιεσμένο αέρα με υποδοχές miniTec, κουτιά διακλάδωσης δεδομένων και πνευματικές συνδέσεις. Προστατέψτε αξιόπιστα τα κανάλια Al με καλύμματα, πλάκες τερματισμού, διακόπτες κλειδιών και στοιχεία προστασίας από υπέρταση.

 Κωδικός: 320715/0
Read more
 Κωδικός: 320716/0
Read more
 Κωδικός: 320717/0
Read more
 Κωδικός: 320725/0
Read more
 Κωδικός: 320729/0
Read more
 Κωδικός: 320723/0
Read more
 Κωδικός: 320724/0
Read more
 Κωδικός: 320740/0
Read more
 Κωδικός: 320741/0
Read more
 Κωδικός: 320720/0
Read more
 Κωδικός: 320721/0
Read more
 Κωδικός: 320730/0
Read more

Λιγα λόγια για εμάς

Η Minitec Hellas Α.Ε. παρέχει εξειδικευμένες λύσεις σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα βιομηχανικού προφίλ αλουμινίου στην ελληνική αγορά. Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη συναρμολόγηση του προφίλ αλουμινίου, ολοκληρωμένα γραμμικά συστήματα καθώς και μεταφορικές ταινίες.

Τελευταία Νέα

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2022 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search