Μεταφορικές ταινίες

Η Minitec προσφέρει μια πλήρη γκάμα μεταφορικών συστημάτων, τα οποία κατασκευάζονται απλά και γρήγοραλ, παρέχοντας μέγιστη αξιοπιστία, από απλές μεταφορικές ταινίες έως και σύνθετα συστήματα μεταφοράς. Μειώστε τους μη παραγωγικούς χρόνους μεταφοράς στη γραμμή παραγωγής σας με τις μεταφορικές ταινίες υψηλής ποιότητας της Minitec. Οι μεταφορικές ταινίες διατίθονται σε δύο σειρές, 45 και 90. Χρησιμοποιώντας τη μεγάλη γκάμα αξεσουάρ και εξαρτημάτων, από ράουλα τάνυσης και οδήγησης, κουτούκια, πλευρικούς οδηγούς και κινητήρες, μπορείτε να συναρμολογήσετε το δικό σας σύστημα μεταφοράς σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Οι μεταφορικές ταινίες αποτελούν σημαντικό στοιχείο στην αυτοματοποίηση μια γραμμής παραγωγής.Οι ταινίες της Minitec είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για ελαφριά και μεσαία φορτία και επομένως είναι ιδανικές για τη σύνδεση των μηχανών σας, για σταθμούς συναρμολόγησης και εργασίας. Χάρη στον αρθρωτό σχεδιασμό και τα τέλεια προσαρμοσμένα εξαρτήματα, μπορούμε να υλοποιήσουμε γρήγορα εξατομικευμένες εφαρμογές και συστήματα μεταφοράς.

Λιγα λόγια για εμάς

Η Minitec Hellas Α.Ε. παρέχει εξειδικευμένες λύσεις σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα βιομηχανικού προφίλ αλουμινίου στην ελληνική αγορά. Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη συναρμολόγηση του προφίλ αλουμινίου, ολοκληρωμένα γραμμικά συστήματα καθώς και μεταφορικές ταινίες.

Τελευταία Νέα

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2022 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search