Λίγα λόγια για τη Minitec GmbH
Στοιχεία και αριθμοί
10.jpg

Απλές λύσεις για σύνθετα συστήματα

Από την ίδρυσή της το 1986, η MiniTec αναπτύσσεται συνεχώς από έναν εξειδικευμένο σε μικροσκοπικά ρουλεμάν, για να καταστεί η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας. Σήμερα, οι 360 ειδικοί μας σε 10 τοποθεσίες στη Γερμανία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία ​​και την Κίνα αναπτύσσουν προσαρμοσμένες λύσεις για τους πελάτες μας. Περισσότεροι από 60 συνεργάτες παγκοσμίως εξασφαλίζουν αξιόπιστες υπηρεσίες και συμβουλευτικές υπηρεσίες

Ένα αναπόσπαστο στοιχείο της φιλοσοφίας της MiniTec είναι να διατηρεί τα βασικά συστατικά μέσα και να ελέγχει την ποιότητα. Αυτό ισχύει τόσο για το δομοστοιχειωτό μας σύστημα κατασκευής όσο και για τη γραμμική τεχνολογία μας. Επιτυγχάνουμε την αποτελεσματικότητα με την υψηλότερη αξιοπιστία λόγω της αρθρωτής αρχής, αποφεύγοντας μια περιττή ποικιλία προϊόντων και αναπτύσσοντας συνεχώς το λογισμικό CAD. Κατά συνέπεια, η προσδοκία του συστήματος προφίλ μας είναι: Η Τέχνη της Απλότητας.

Με βάση το κατασκευαστικό μας σύστημα, εφαρμόζουμε εξελιγμένες λύσεις για διάφορες εργασίες σε όλους τους βιομηχανικούς τομείς. Μεταξύ των πελατών μας είναι σημαντικές βιομηχανικές εταιρείες παγκοσμίως. Εργαζόμαστε για την ανάπτυξη εξελίξεων στον τομέα της εργονομίας και της βιομηχανίας 4.0 με κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα, όπως το DFKI ή το Ινστιτούτο Fraunhofer. Το σύνθημα για τις ολοκληρωμένες λύσεις μας ταιριάζει απόλυτα με την υψηλή τεχνική ζήτηση: The Engineers Choice.

Λιγα λόγια για εμάς

Η Minitec Hellas Α.Ε. παρέχει εξειδικευμένες λύσεις σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα βιομηχανικού προφίλ αλουμινίου στην ελληνική αγορά. Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη συναρμολόγηση του προφίλ αλουμινίου, ολοκληρωμένα γραμμικά συστήματα καθώς και μεταφορικές ταινίες.

Τελευταία Νέα

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2022 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search