ΕΞΥΠΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

 Από την ανάλυση προβλημάτων έως την ανάθεση σε λειτουργία.

 

Οι λύσεις μας είναι εξίσου ξεχωριστές με τις απαιτήσεις που θέτουν οι πελάτες μας. Ως κατασκευαστής πλήρους υπηρεσίας, εφαρμόζουμε έξυπνα συστήματα για ένα ευρύ φάσμα εργασιών σε όλους τους μεγάλους βιομηχανικούς τομείς, από την αυτοκινητοβιομηχανία, τη χημική και ηλεκτρική μηχανική, τον ενεργειακό εφοδιασμό, την αεροδιαστημική μέχρι τη μηχανολογία, τη μεταλλουργία και τη φαρμακευτική βιομηχανία.

Με σύγχρονες γραμμές παραγωγής, κατασκευάζουμε γραμμικούς οδηγούς και μονάδες, καθώς και συστήματα μεταφοράς και συστήματα συναρμολόγησης σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων αποτελείται από ένα ολοκληρωμένο σύστημα προφίλ και ολοκληρωμένες λύσεις για τον χειρισμό υλικών και τον αυτοματισμό του εργοστασίου, τους σταθμούς συναρμολόγησης, ένα αρθρωτό γραμμικό σύστημα για λύσεις ειδικά για τον πελάτη και συστήματα συναρμολόγησης για ηλιακά στοιχεία. Η MiniTec είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής στη Γερμανία για μεμονωμένα προϊόντα, ειδικές λύσεις και μικρές σειρές τεχνολογίας τακτικών γραμμών. Ως εξειδικευμένος πάροχος λύσεων στον τομέα της αυτοματοποίησης εργοστασίων, η MiniTec διαθέτει όλο το φάσμα των προϊόντων από το δικό της αρθρωτό σύστημα, μέσω σχεδιασμού λογισμικού, σχεδίασης και συναρμολόγησης έως έτοιμου προς εγκατάσταση εγκατάστασης στις εγκαταστάσεις του πελάτη, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των εργαζομένων. Οι κύριοι πελάτες της MiniTec περιλαμβάνουν γνωστούς κατασκευαστές και προμηθευτές της αυτοκινητοβιομηχανίας, κατασκευαστές ηλιακών τεχνολογιών καθώς και προμηθευτές συστημάτων αυτοματισμού, μηχανές συσκευασίας, γενική μηχανολογία και τεχνολογία συναρμολόγησης. Σημαντικά παραδείγματα είναι ο εξοπλισμός δοκιμών για το Airbus A380, ο εργονομικός και ορθολογικά βελτιστοποιημένος εξοπλισμός παραγωγής για τους κατασκευαστές ηλεκτρονικών ειδών, οι γραμμές συναρμολόγησης για τα καθίσματα αυτοκινήτων ή οι γραμμές συναρμολόγησης back-end για τις ηλιακές μονάδες.

Ένας μεγάλος αριθμός πελατών έχουν εμπιστευθεί την εμπειρία και την ποιότητα μας εδώ και χρόνια. Και για έναν καλό λόγο: επειδή όλες οι λύσεις που αφήνουν την παραγωγή μας αφήνουν την αλήθεια μας εντυπωσιακά ζωντανή: την Τέχνη της Απλότητας.

 

diorthomeno LOGO formes 2

Διεύθυνση

Αγίου Ιωάννη Θεολόγου 115

Αχαρνές - Αττικής , 13672

Τηλ. 210 - 2401444

 

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2022 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search