ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Από την ανάλυση προβλημάτων έως την ανάθεση και τη θέση σε λειτουργία

Οι λύσεις μας είναι εξίσου ξεχωριστές με τις απαιτήσεις που θέτουν οι πελάτες μας. Ως κατασκευαστής πλήρους υπηρεσίας, εφαρμόζουμε έξυπνα συστήματα για ένα ευρύ φάσμα εργασιών σε όλους τους μεγάλους τομείς της βιομηχανίας, από την αυτοκινητοβιομηχανία, τη χημική και ηλεκτρική μηχανική, τον ενεργειακό εφοδιασμό, την αεροδιαστημική μέχρι τη μηχανολογία, τη μεταλλουργία και τη φαρμακευτική βιομηχανία.

Με σύγχρονες γραμμές παραγωγής, κατασκευάζουμε γραμμικούς οδηγούς και μονάδες, καθώς συστήματα μεταφοράς και συστήματα συναρμολόγησης σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων αποτελείται από ένα ολοκληρωμένο σύστημα προφίλ και ολοκληρωμένες λύσεις για τον χειρισμό υλικών και τον αυτοματισμό του εργοστασίου, τους σταθμούς συναρμολόγησης. Ένα αρθρωτό γραμμικό σύστημα κατάλληλο για λύσεις ειδικά για τον πελάτη και συστήματα συναρμολόγησης για ηλιακά στοιχεία. Ως εξειδικευμένος πάροχος λύσεων στον τομέα της αυτοματοποίησης εργοστασίων, η MiniTec διαθέτει όλο το φάσμα των προϊόντων από το δικό της αρθρωτό σύστημα, μέσω σχεδιασμού λογισμικού, σχεδίασης και συναρμολόγησης έως έτοιμου προς εγκατάσταση στο πελάτη, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης των εργαζομένων. Οι κύριοι πελάτες της MiniTec περιλαμβάνουν γνωστούς κατασκευαστές και προμηθευτές της αυτοκινητοβιομηχανίας, κατασκευαστές ηλιακών τεχνολογιών καθώς και προμηθευτές συστημάτων αυτοματισμού, μηχανών συσκευασίας, γενική μηχανολογίας και τεχνολογίας συναρμολόγησης. 


Image
Ολοκληρωμένα Συστήματα Μεταφοράς
Image
Συναρμολόγηση Μηχανημάτων ή Δομικών Μερών Μηχανών

ΛΥΣΕΙΣ

Οι μηχανικοί μας παράγουν έτοιμες προς χρήση λύσεις για κάθε εργασία στη κατασκευή εγκαταστάσεων και ειδικών μηχανημάτων για εσάς, με βάση το σύστημα προφίλ μας. Από σταθμό εργασίας για συναρμολόγηση, συστήματα μεταφοράς και προστασίας έως και πλήρως αυτοματοποιημένες ολοκληρωμένες λύσεις. Ως πάροχος πλήρους υπηρεσιών, είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας. Από την μελέτη έως την υλοποίηση έως την εκπαίδευση και την υποστήριξη.

Image
Αυτοματισμός & Ειδική Κατασκευή Μηχανημάτων
Image
Βιομηχανικές Λύσεις

 

diorthomeno LOGO formes 2

Διεύθυνση

Αγίου Ιωάννη Θεολόγου 115

Αχαρνές - Αττικής , 13672

Τηλ. 210 - 2401444

 

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2018 Minitec Hellas S.A. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search