ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΦΙΛ - ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 112 ΛΥΣΕΙΣ

Το σύστημα προφίλ αλουμινίου μας αποδεικνύει την αξία του σε καθημερινή βάση για πάρα πολλές εφαρμογες στο τομέα της πυρόσβεσης. Χρησιμοποιείται στη προσαρμογή οχημάτων, στη κατασκευή φορητών ραφιών εμπορευματοκιβωτίων ή για τον εξοπλισμό ολόκληρων χώρων. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την πολυετή εμπειρία μας στην παροχή λύσεων για εθελοντικές και επαγγελματικές υπηρεσίες πυρόσβεσης. Χάρη στις τυποποιημένες μονάδες, π.χ. για εξοπλισμό εργαστηρίου ή κινητά ράφια εμπορευματοκιβωτίων, οι λύσεις μας υλοποιούνται γρήγορα. Για μείωση του βάρους, χρησιμοποιούνται ειδικά προφίλ αλουμινίου στον τομέα της πυρόσβεσης με αρθρωτή διάσταση 30 mm, τα οποία είναι ιδανικά για την τοποθέτηση σε οχήματα ειδικής χρήσης. Οι πυροσβεστικές υπηρεσίες και οι κατασκευαστές οχημάτων χρησιμοποιούν το σύστημά μας με μεγάλη επιτυχία.

 Όλα τα εξαρτήματα του συστήματος συνδυάζονται απόλυτα.

Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία σύνδεσης και η ίδια γεωμετρία αυλακιού σημαίνουν ότι τα προφίλ δεν χρειάζονται περαιτέρω μηχανική επεξεργασία και δεν χρειάζεστε προηγούμενες τεχνικές γνώσεις, ειδικά μηχανήματα ή εργαλεία. Απλώς μια ιδέα και ένα σύνολο κλειδιών Allen!

Image
Πυρόσβεση
Image
Solar
Image
Ξενοδοχεία & Εστιατόρια

ΛΥΣΕΙΣ

Οι μηχανικοί μας παράγουν έτοιμες προς χρήση λύσεις για κάθε εργασία στη κατασκευή εγκαταστάσεων και ειδικών μηχανημάτων για εσάς, με βάση το σύστημα προφίλ μας. Από σταθμό εργασίας για συναρμολόγηση, συστήματα μεταφοράς και προστασίας έως και πλήρως αυτοματοποιημένες ολοκληρωμένες λύσεις. Ως πάροχος πλήρους υπηρεσιών, είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας. Από την μελέτη έως την υλοποίηση έως την εκπαίδευση και την υποστήριξη.

Image
Αυτοματισμός & Ειδική Κατασκευή Μηχανημάτων
Image
Βιομηχανικές Λύσεις

 

diorthomeno LOGO formes 2

Διεύθυνση

Αγίου Ιωάννη Θεολόγου 115

Αχαρνές - Αττικής , 13672

Τηλ. 210 - 2401444

 

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2018 Minitec Hellas S.A. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search