ΛΥΣΕΙΣ

Από το σχεδιασμό έως την υλοποίηση.

Με βάση το αποδεδειγμένο σύστημα προφίλ μας, οι μηχανικοί μας δημιουργούν έτοιμες λύσεις για οποιαδήποτε εργασία. Οι πελάτες μας επωφελούνται από την εκτενή εμπειρία μας σε όλους σχεδόν τους βιομηχανικούς τομείς.

Σύστημα προφίλ και γραμμική τεχνολογία
Τα γραμμικά συστήματα τεχνολογίας και προφίλ είναι συμπληρωματικά αγαθά. Οι γραμμικοί οδηγοί είναι απαραίτητοι σε πολλά σχέδια. Το γραμμικό μας εργοστάσιο στο Waldmohr μπορεί να αντλήσει από 30 χρόνια εμπειρίας. Οι υψηλής ταχύτητας περιστροφικοί οδηγοί και τα σιδηροδρομικά συστήματα επεξεργάζονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής μας. Η εκτεταμένη αποθήκη μας και η ειδική τεχνική αλλαγής, σε συνδυασμό με τον προγραμματισμό CAD / CAM, εγγυώνται το συντομότερο δυνατό χρόνο παράδοσης. Η σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας διασφαλίζεται από τη μεμονωμένη κατασκευή έως τη μαζική παραγωγή.

Λιγα λόγια για εμάς

Η Minitec Hellas Α.Ε. παρέχει εξειδικευμένες λύσεις σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα βιομηχανικού προφίλ αλουμινίου στην ελληνική αγορά. Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη συναρμολόγηση του προφίλ αλουμινίου, ολοκληρωμένα γραμμικά συστήματα καθώς και μεταφορικές ταινίες.

Τελευταία Νέα

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2022 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search