ΛΥΣΕΙΣ

Από το σχεδιασμό έως την υλοποίηση

Με βάση το αποδεδειγμένο σύστημα προφίλ μας, οι μηχανικοί μας δημιουργούν έτοιμες λύσεις για οποιαδήποτε εργασία. Οι πελάτες μας επωφελούνται από την εκτενή εμπειρία μας σε όλους σχεδόν τους τομείς της βιομηχανίας.


Σύστημα προφίλ και γραμμική τεχνολογία

Τα γραμμικά συστήματα τεχνολογίας και προφίλ λειτουργούν συμπληρωματικά. Οι γραμμικοί οδηγοί είναι απαραίτητοι σε πολλά σχέδια. Το γραμμικό μας εργοστάσιο στο Waldmohr μπορεί να αντλήσει από 30 χρόνια εμπειρίας. Οι υψηλής ταχύτητας περιστροφικοί οδηγοί και τα σιδηροδρομικά συστήματα επεξεργάζονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής μας. Η εκτεταμένη αποθήκη μας και η ειδική τεχνική αλλαγής, σε συνδυασμό με τον προγραμματισμό CAD / CAM, εγγυώνται το συντομότερο δυνατό χρόνο παράδοσης. Η σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας διασφαλίζεται από τη μεμονωμένη κατασκευή έως τη μαζική παραγωγή.

ΛΥΣΕΙΣ

Οι μηχανικοί μας παράγουν έτοιμες προς χρήση λύσεις για κάθε εργασία στη κατασκευή εγκαταστάσεων και ειδικών μηχανημάτων για εσάς, με βάση το σύστημα προφίλ μας. Από σταθμό εργασίας για συναρμολόγηση, συστήματα μεταφοράς και προστασίας έως και πλήρως αυτοματοποιημένες ολοκληρωμένες λύσεις. Ως πάροχος πλήρους υπηρεσιών, είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας. Από την μελέτη έως την υλοποίηση έως την εκπαίδευση και την υποστήριξη.

Image
Αυτοματισμός & Ειδική Κατασκευή Μηχανημάτων
Image
Βιομηχανικές Λύσεις

 

diorthomeno LOGO formes 2

Διεύθυνση

Αγίου Ιωάννη Θεολόγου 115

Αχαρνές - Αττικής , 13672

Τηλ. 210 - 2401444

 

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2018 Minitec Hellas S.A. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search