Make your imagination come true,simply.easily.quickly.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Από την αρχή έως το τέλος της παραγωγής του προϊόντος, σας προσφέρουμε σταθμούς εργασίας που διαμορφώνουν τη ροή εργασίας. Σχεδιάζουμε τη διαδικασία παραγωγής με εξατομικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σας. Ένας πολύπλοκος αριθμός δυνατοτήτων σας οδηγεί απλά στον στόχο σας.

Cross-linking

Χειροκίνητη ή αυτόματη μεταφορά γυαλιών, ελασμάτων και πλαισίων. Δύο κάτοπτρα και ένα φως στο χώρο εργασίας βρίσκονται στην υποδομή του συγκολλητικού πίνακα για να επιτρέπουν στους εργαζόμενους να βλέπουν την κάτω πλευρά της μονάδας. Ως δεύτερο βήμα, το δεύτερο EVA και το φιλμ tedlar μπορούν να τοποθετηθούν χειροκίνητα σε αυτό το τραπέζι.

Εικόνα 1: Soldering table width 1300mm singte with belt conveyor

Εικόνα 2: Soldering table width 1300mm

Trimming

Μηχανική κατεργασία των πλαστικών άκρων. Μεταφορά της μονάδας μέσω κυλίνδρων ή αυτόματου οδοντωτού ιμάντα μεταφοράς. Η μονάδα στερεώνεται με βεντουζες υπο κενό αέρος. Τώρα το έλασμα μπορεί να κοπεί ελεύθερα. Το ύψος εργασίας για την κατεργασία είναι ελεύθερα ρυθμιζόμενο. Μετά την κατεργασία, η μονάδα επιστρέφει στην αρχική της θέση και μπορεί να μετακινηθεί.

Εικόνα 1: Trimming station with belt conveyor SEL

Εικόνα 2: Trimmingstation with ball castor

Box mounting

Η πρώτη μονάδα μεταφέρεται αυτόματα στον οδοντωτό ιμάντα μεταφοράς. Όταν επιτευχθεί η τελική θέση, η πρώτη μονάδα ανασηκώνεται μέσω ενός διακόπτη 2 χεριών. Μετά την ολοκλήρωση της μηχανικής κατεργασίας, ο χειριστής μπορεί να κατεβάσει την πρώτη μονάδα απελευθερώνοντάς την (χειριστήριο δύο χεριών).

Εικόνα 1: J-box mounting

Εικόνα 2: J-box mounting 1300 mm

Εικόνα 3: J-box mounting with conveyor LEL

Framing station

Οι σταθμοί πλαισίου χρησιμοποιούνται για τοποθέτηση πλαισίου στη μονάδα. Η μονάδα μεταφέρεται είτε ημι-αυτόματα (σε κυλίνδρους) είτε αυτόματα (σε μεταφορική ταινία) στο σταθμό πλαισίου. Εκεί τα μέρη του πλαισίου τοποθετούνται χειροκίνητα στη μονάδα. Ανάλογα με την επιλογή των τμημάτων του σκελετού (με βιδωτές γωνίες · με γωνίες σύνδεσης γωνίας), ο σταθμός μπορεί να προσαρμοστεί ξεχωριστά. Εξοπλισμένο με πικάπ, ανυψωτικό σταθμό και κύπελλα κενού, η μονάδα είναι εύκολη στην κίνηση. Ο χειριστής μπορεί τώρα εύκολα να συνδέσει τα μέρη στη μονάδα.

Εικόνα 1: Framing station EVO 4 semi-automatic

Εικόνα 2: Framing station semi-automatic with loading handling and automatic module transport

Corner angle mounting device

Το πλαίσιο από προφίλ με τοποθετημένες γωνίες (διαστάσεις με ανοχές που πρέπει να διευκρινιστούν εκ των προτέρων) εισάγεται στη συσκευή. Η διαδικασία σύνδεσης ενεργοποιείται από έναν πνευματικό έλεγχο δύο χεριών. Ο κύλινδρος κινείται προς τα εμπρός όσο τα δύο χέρια παραμένουν ενεργοποιημένα.
Η δύναμη ρυθμίζεται μέσω ξεχωριστού ρυθμιστή πίεσης. Το μήκος των προφίλ πλαισίου γίνεται με χειροκίνητη σύσφιξη (μήκη 660 mm - 1100 mm, άλλα κατόπιν αιτήματος).
Ο πνευματικός έλεγχος με τα δύο χέρια είναι ενσωματωμένος σε ένα πλαστικό περίβλημα.
Το σύστημα εξασφαλίζει μηχανικά ότι οι τοποθετημένες γωνίες είναι πάντα συμμετρικές και πιέζονται προς την καθορισμένη διάσταση ανεξάρτητα από το μήκος του προφίλ πλαισίου που έχει εισαχθεί.

Εικόνα 1: Corner key preparation station

 

Image

Cleaning station

Μεταφορά του δίσκου μέσω κυλίνδρων. Ο χειριστής αναλαμβάνει τη μονάδα και την ωθεί περίπου κεντρικά στο τραπέζι ανύψωσης. Ενώ η μονάδα ανυψώνεται, συγκρατείται από βαλβίδες κενού. Μετά την επίτευξη της άνω θέσης τραπεζιού, η μονάδα μπορεί να καθαριστεί. Μόλις καθαριστεί η μονάδα, κατεβαίνει πίσω στο τραπέζι και μπορεί να ωθηθεί στον επόμενο πίνακα. Η θέση του τραπεζιού ελέγχεται ηλεκτρικά.

Εικόνα 1: Cleaning station

Image

Height-adjustable module holder

Οι μονάδες (μέγιστο βάρος 175 kg) μετακινούνται μέσω ενός οδηγού εξοπλισμένου με λευκούς, κωνικούς κυλίνδρους POM στο κέντρο του ανοίγματος της σήραγγας. Το ύψος μπορεί να ρυθμιστεί με χειροκίνητο τροχό ή π.χ. ένα ασύρματο κατσαβίδι (περίπου 5-7 Nm για την ανύψωση του συστήματος υπό φορτίο). Το πάνω μέρος της χρησιμοποιημένης τραπεζοειδούς βίδας - TR18x4 (πάνω από τον τροχό) διαθέτει εξάγωνο άξονα. Το σύστημα συγκράτησης είναι κατασκευασμένο με ένα πρόσθετο στήριγμα για το πάνω μέρος της μονάδας για να αποτρέπεται η ανατροπή της μονάδας.

 Εικόνα 1: Module holder for flasher tunnel

Image

Flasher tunnel

Flasher ζώνης τροφοδοσίας:
Μεταφορά της μονάδας από τον προηγούμενο σταθμό, πρόβλεψη για τη διαδρομή flasher.

Flasher μεσαίας ζώνης:
Ανάληψη της μονάδας από τον προηγούμενο σταθμό, πρόβλεψη για φλας. Τα ελασματοποιημένα υλικά μεταφέρονται πάντα προς τα εμπρός στο φιαλίδιο με σταθερή θέση αναφοράς. Η ευθυγράμμιση γίνεται στον ιμάντα εισαγωγής. Η θέση του φύλλου (προς την κατεύθυνση μεταφοράς) για τη δοκιμή απόδοσης είναι πάντα κεντραρισμένη στη φιάλη. Δεδομένου ότι πρέπει επίσης να ελεγχθούν μονάδες με πλαίσια, η τοποθέτηση ξεκινά από την άκρη. Όταν η μονάδα αποσύρεται, το άκρο της μονάδας ανιχνεύεται από έναν αισθητήρα. Στη συνέχεια, η μονάδα μεταφέρεται στον μεταφορέα μέσω ρυθμιζόμενης διαδρομής. Όταν η μονάδα είναι τοποθετημένη, τα καλώδια σύνδεσης πρέπει να εισαχθούν από το χειριστή στο κουτί σύνδεσης του υπολογιστή μέτρησης. Η αυτόματη επαφή είναι δυνατή με την κατάλληλη υποδοχή.

Ελαστικός ιμάντας:
Παροχή της μονάδας για αφαίρεση από το πίσω άκρο.

Πύργος Flasher:
Αποτελείται από τη δική του  κατασκευή από προφίλ αλουμινίου MiniTec με σανίδες με εσοχές στις αυλακώσεις.
Το εσωτερικό του πύργου είναι ματ μαύρο σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις των αντίστοιχων κατασκευαστών συστημάτων μέτρησης. Τα πάνελ μέσα στον πύργο κατασκευάζονται επίσης σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του συστήματος μέτρησης. Το πάνω μέρος του πύργου είναι προσβάσιμο για λόγους συντήρησης.

Εικόνα 1: Flasher tunnel with transport route and pneumatic stop 0°

 

Image

Uprighting station / Cleaning station

Περιστρεφόμενο πλαίσιο με πολλές ταινίες κυλίνδρων (γωνία περιστροφής ± 90 ° από την αρχική θέση) στερέωση στις 3 προκαθορισμένες θέσεις (θέση τροφοδοσίας, μπροστινός έλεγχος, θέση μεταφοράς).
Ρυθμιζόμενη μπάρα διακοπής για τα διαφορετικά μήκη της μονάδας, στερέωση των μονάδων στο περιστρεφόμενο πλαίσιο μέσω 2 περιστρεφόμενων σφιγκτήρων στις γωνιακές θέσεις του πλαισίου της μονάδας. Ένας από τους σφιγκτήρες είναι μόνιμα τοποθετημένος, ο άλλος στη ρυθμιζόμενη μπάρα διακοπής
Οδηγός κυλίνδρων στην πλευρά εξόδου με στήριγμα κυλίνδρου, έτσι ώστε οι μονάδες να μην πιάνονται στους κυλίνδρους για την εγκάρσια τροφοδοσία όταν ωθούνται προς τα έξω.

Εικόνα 1: Lifting station/cleaning station

Εικόνα 2: Module flip

Visual inspection

Μεταφορά τροχαλιών, ελασμάτων ή δομοστοιχείων μέσω οδοντωτών μεταφορέων ιμάντα. Ανύψωση και παρουσίαση για οπτικό έλεγχο και καθαρισμό σε 2 θέσεις (υψηλή και χαμηλή). Πολύ καλή, εργονομική προσβασιμότητα.
Για να καταστεί δυνατή η βαθιά, εργονομική παρουσίαση, ο πλήρης μεταφορέας χαμηλώνει.  Συμπεριλαμβάνεται οδοντωτός μεταφορέας ιμάντα και προστατευτικό περίβλημα με περιοχή πρόσβασης ασφαλισμένη με φράγμα φωτός

Εικόνα 1: Visual inspection

Εικόνα 2: Workstation visual inspection inline for automatic module transport

Glass inspection

Χρησιμοποιείται για την αυτόματη αποθήκευση δίσκων. Στη μνήμη μπορούν να αποθηκευτούν συνολικά 20 δίσκοι. Οι δίσκοι μεταφέρονται επίσης αυτόματα.

Εικόνα 1: Glassbuffer FIFO 20 places LEL

Εικόνα 2: Glassbuffer LIFO 20 places LEL

 

diorthomeno LOGO formes 2

Διεύθυνση

Αγίου Ιωάννη Θεολόγου 115

Αχαρνές - Αττικής , 13672

Τηλ. 210 - 2401444

 

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2018 Minitec Hellas S.A. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search