ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

 

Με τις μεταφορικές ταινίες της Minitec, μπορείτε να απολαύσετε το υψηλότερο επίπεδο ευελιξίας λόγω του σπονδυλωτού σχεδιασμού. Οι ταινίες είναι ιδαιτέρως κατάλληλες για ελαφριά και μεσαία φορτία και επομένως είναι ιδανικές για σύνδεση μηχανημάτων καθώς και για σταθμούς εργασίας και συναρμολόγησης.


Σειρά 45 και σειρά 90
Με τη μεγάλη ποικιλία μεταφορικών ταινιών της Minitec δημιοργούνται λύσεις μεταφοράς υψηλής ποιότητας. Χάρη στον αρθρωτό σχεδιασμό και τα τέλεια προσαρμοσμένα εξαρτήματα, μπορούμε να υλοποιήσουμε γρήγορα, εξατομικευμένες μεταφορικές ταινίες καθώς και εξατομικευμένα συστήματα μεταφορικών ταινιών.
Υπάρχουν διάφοροι τύποι οδήγησης διαθέσιμοι, plug in κινητήρες, κινητήρες με φλάτζα και κάλυμμα, κεντρικοί μηχανισμοί οδήγησης, καθώς και διάφορες υποκατασκευές- σταθερού ή ρυθμιζόμενου ύψους.


Εύκολη σχεδίαση με το πρόγραμμα Minitec Icad-Assembler
To module μεταφορικές ταινίες (conveyor belt module) στο λογισμικό σχεδίασης Minitec Icad-Assembler κατασκευάζει αυτόματα τη μεταφορική σας ταινία, σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Το λογισμικό υπολογίζει την εκτροπή, προτείνει τον αριθμό των στηριγμάτων και παράγει τη λίστα με τα εξαρτήματα, μέσα σε λίγα λεπτά. Χάρη στα εξαρτήματα μας, η συναρμολόγηση είναι εξίσου εύκολη και γρήγορη.

Λιγα λόγια για εμάς

Η Minitec Hellas Α.Ε. παρέχει εξειδικευμένες λύσεις σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα βιομηχανικού προφίλ αλουμινίου στην ελληνική αγορά. Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη συναρμολόγηση του προφίλ αλουμινίου, ολοκληρωμένα γραμμικά συστήματα καθώς και μεταφορικές ταινίες.

Τελευταία Νέα

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2022 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search