ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ

 

Συστήματα στο χώρο εργασίας - Εξαρτήματα για το σχεδιασμό του χώρου εργασίας:

Μελέτες έχουν δείξει ότι ο σχεδιασμός του χώρου εργασίας έχει τεράστιο αντίκτυπο στην ευημερία και την απόδοση των εργαζομένων. Η υγεία, η αντοχή, η συγκέντρωση και η απόδοση στην εργασία είναι στενά συνδεδεμένα. Εκτός από τα τραπέζια εργασίας, με ή χωρίς δομή γερανού και ηλεκτρικά ή υδραυλικά ρυθμιζόμενα σε ύψος,προσφέρουμε επίσης ιδανικό φωτισμό, ερμάρια, ανυψωτικές στήλες, ανυψωτήρες και εξαρτήματα ESD. Ο ιδανικός χώρος εργασίας σας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, δημιουργείται σε ελάχιστο χρόνο. Τα συστήματα χώρου εργασίας, είτε με συστήματα έξυπνης βοήθειας, είτε ρυθμιζόμενα από το χρήστη, έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί με επιτυχία.

 

Σταθμοί εργασίας:

Η MiniTec Hellas σας προσφέρει εργονομικά βελτιστοποιημένα συστήματα σταθμών εργασίας, στα οποία μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες προκαθορισμένες διαστάσεις είτε να καθορίσετε εσείς τις δικές σας. Είτε με ρύθμιση είτε χωρίς ρύθμιση ύψους, με ή χωρίς κατασκευή πόρτας, οι σταθμοί εργασίας μπορούν να διαμορφωθούν με τη βοήθεια της πλήρους σειράς εξαρτημάτων, επειδή βασίζονται στο εύκαμπτο και ανθεκτικό κιτ κατασκευής της Minitec. Αυτό σας επιτρέπει να εφαρμόσετε μεμονωμένα σταθμούς εργασίας, ομαδικούς σταθμούς εργασίας και σύνθετες γραμμές συναρμολόγησης γρήγορα και εύκολα.

 

 

 

 

 

 

 

Λιγα λόγια για εμάς

Η Minitec Hellas Α.Ε. παρέχει εξειδικευμένες λύσεις σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα βιομηχανικού προφίλ αλουμινίου στην ελληνική αγορά. Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη συναρμολόγηση του προφίλ αλουμινίου, ολοκληρωμένα γραμμικά συστήματα καθώς και μεταφορικές ταινίες.

Τελευταία Νέα

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2022 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search