ΕΡΜΑΡΙΑ

Βασικά ερμάρια και σετ στερέωσης για συστήματα στο χώρο εργασίας
Ένας τακτοποιημένος χώρος εργασίας έχει αποδειχθεί πιο παραγωγικός και ασφαλέστερος. Με τα ντουλάπια βάσης της MiniTec και τα σετ στερέωσης, η διατήρηση της επιφάνειας εργασίας σας καθαρή είναι γρήγορη και εύκολη: Διατίθεται σε πολλά μεγέθη και χρώματα, είναι εγγυημένο ότι θα βρείτε το σωστό βασικό ντουλάπι για τη βιομηχανία και το εργαστήριο σας.

Τα ντουλάπια της MiniTec είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό βαμμένο ατσάλι. Είναι κατάλληλα στη βιομηχανία για γραμμές παραγωγής ή ως συστατικό σε μεμονωμένους σταθμούς εργασίας. Διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη, είναι εξαιρετικά σταθερά και προσφέρουν χώρο για όλα τα εργαλεία και άλλα υλικά εργασίας που χρειάζεστε. Φέρνουν τάξη και δομή στο χώρο εργασίας, το οποίο απλοποιεί και βελτιστοποιεί τις διαδικασίες παραγωγής. Ταυτόχρονα, τα βασικά ερμάρια προστατεύουν τα υλικά εργασίας σε βιομηχανικό περιβάλλον από βρωμιά και χημικά. Αυτό δεν είναι μόνο βολικό, αλλά και οικονομικό, επειδή επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των εργαλείων σας.

 

Χώρος αποθήκευσης που είναι επίσης οπτικά εντυπωσιακός
Προκειμένου το βασικό ντουλάπι MiniTec για συστήματα στο χώρο εργασίας να συνδυάζεται απρόσκοπτα, διατίθεται στάνταρ σε ομοιόμορφο ανοιχτό γκρι ή με ανοιχτό γκρι σώμα και λαμπερά μπλε συρτάρια ή πόρτες. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτά τα χρώματα για τα συρτάρια και τις πόρτες κατόπιν αιτήματος: γκρι πράσινο, πράσινο ρεζάδα, ανοιχτό γκρι, ανοιχτό μπλε, ρουμπίνι κόκκινο, μπλε νερό, ανθρακί, κόκκινο πορτοκαλί, λαμπερό μπλε και ασήμι αλουμινίου Οι βασικές μονάδες MiniTec όχι μόνο σκοράρουν με τη λειτουργικότητά τους, αλλά επίσης ορίζουν οπτικές πινελιές στη βιομηχανία και στα εργαστήρια.

Λιγα λόγια για εμάς

Η Minitec Hellas Α.Ε. παρέχει εξειδικευμένες λύσεις σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα βιομηχανικού προφίλ αλουμινίου στην ελληνική αγορά. Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη συναρμολόγηση του προφίλ αλουμινίου, ολοκληρωμένα γραμμικά συστήματα καθώς και μεταφορικές ταινίες.

Τελευταία Νέα

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2022 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search