ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο σωστός και επαρκής φωτισμός του χώρου εργασίας είναι πολύ σημαντικός. Ο εργαζόμενος που βλέπει καλά, δε κουράζεται γρήγορα και ενεργεί με ασφάλεια και γνώση. Για το σκοπό αυτό, η Minitec συνιστά την τοποθέτηση μίας λάμπας LED με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης φωτισμού, η οποία παρέχει τεράστια απόδοση φωτός, υψηλότερη απόδοση ισχύος και κύκλο ζωής έως και 50.000 ώρες.

Το φωτιστικό τοποθετείται στο προφίλ 45x45 της Minitec που χρησιμοποιείται στη κατασκευή των σταθμών εργασίας και διατίθεται σε τρία στάνταρ μήκη (446, 646 και 1016mm), ή σε ειδικά μήκη κατόπιν αιτήματος. Το φώς είναι αρμονικά ενσωματωμένο στη κατασκευή πλαισίων του χώρου εργασίας και συμβάλλει ουσιαστικά στην ασφάλεια και την ευεξία στο χώρο εργασίας.

Σταθμοί Εργασίας

Η Minitec σας προσφέρει εργονομικά βελτιστοποιημένα τυπικά αρθρωτά συστήματα για χώρους εργασίας, με τα οποία μπορείτε να τα βρείτε σε σταθερά καθορισμένα προτιμώμενα μεγέθη είτε να προσδιορίσετε μόνοι σας τις διαστάσεις. Με ή χωρίς ρύθμιση ύψους, οι σταθμοί εργασίας μπορούν να διαμορφωθούν μεμονωμένα με τη βοήθεια μιας ολοκληρωμένης σειράς αξεσουάρ, καθώς βασίζονται στο ευέλικτο και στιβαρό σύστημα αρθρωτών προφίλ της Minitec. Μπορείτε μα υλοποιείται μεμονωμένους χώρους εργασίας, ομαδικούς χώρους εργασίας και σύνθετες γραμμές συναρμολόγησης γρήγορα και εύκολα.

Image
Τραπέζια Εργασίας
Image
Ρυθμιζόμενα Τραπέζια Εργασίας
Image
Ανυψωτήρες
Image
Πάγκοι Γραφείων
Image
Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός
Image
Συστήματα Μεταφοράς Kanban
Image
Ερμάρια
Image
Εξοπλισμός Τραπεζιών Εργασίας
Image
Τροφοδοσία Ρεύματος Σε Σταθμούς
Image
Φωτισμός Γραφείων
Image
Ποδοστηρίγματα Γραφείων

 

diorthomeno LOGO formes 2

Διεύθυνση

Αγίου Ιωάννη Θεολόγου 115

Αχαρνές - Αττικής , 13672

Τηλ. 210 - 2401444

 

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2018 Minitec Hellas S.A. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search