ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

 Ο σωστός και επαρκής φωτισμός του χώρου εργασίας είναι πολύ σημαντικός. Ο εργαζόμενος που βλέπει καλά, δε κουράζεται γρήγορα και ενεργεί με ασφάλεια και γνώση. Για το σκοπό αυτό, η Minitec συνιστά την τοποθέτηση μίας λάμπας LED με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης φωτισμού, η οποία παρέχει τεράστια απόδοση φωτός, υψηλότερη απόδοση ισχύος και κύκλο ζωής έως και 50.000 ώρες.

Το φωτιστικό τοποθετείται στο προφίλ 45x45 της Minitec που χρησιμοποιείται στη κατασκευή των σταθμών εργασίας και διατίθεται σε τρία στάνταρ μήκη (446, 646 και 1016mm), ή σε ειδικά μήκη κατόπιν αιτήματος. Το φώς είναι αρμονικά ενσωματωμένο στη κατασκευή πλαισίων του χώρου εργασίας και συμβάλλει ουσιαστικά στην ασφάλεια και την ευεξία στο χώρο εργασίας.

Λιγα λόγια για εμάς

Η Minitec Hellas Α.Ε. παρέχει εξειδικευμένες λύσεις σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα βιομηχανικού προφίλ αλουμινίου στην ελληνική αγορά. Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη συναρμολόγηση του προφίλ αλουμινίου, ολοκληρωμένα γραμμικά συστήματα καθώς και μεταφορικές ταινίες.

Τελευταία Νέα

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2022 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search