Νέα επαναστατική τεχνολογία κάθετης σύνδεσης χωρίς διάτρηση

   Ο σύνδεσμος Power-Lock τοποθετείται στη διατομή του προφίλ με τη βοήθεια της παρεχόμενης αυτοδιάτρητης βίδας και ωθείται στην αυλάκωση του προφίλ. Η σύσφιξη του πίρου Μ8 δημιουργεί μεταξύ των προφίλ, ένα σύστημα τριβής και συμβατής με ESD σύνδεσης, καθιστώντας τη διάτρηση περιττή. Ως εκ τούτου, μια συναρμογή μπορεί να προστεθεί ή να αφαιρεθεί χωρίς να αφήσει κάποιο ίχνος. Συνολικα, η σχεδίαση, το κόστος των μετρήσεων και το κόστος της επεξεργασίας, μειώνεται στο ελάχιστο.

   Τα εξαρτήματα σύνδεσης της MiniTec (παξιμάδια, Power-Lock, μήτρες σύνδεσης, μπρακέτα και γωνίες), βρίσκουν εφαρμογή σε μεγάλη γκάμα συναρμογών και συνδυασμών προφίλ αλουμινίου. Οι κατασκευές που προκύπτουν χαρακτηρίζονται από μεγάλη ευελιξία και σταθερότητα, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα και το βέλτιστο οπτικά αποτελέσματα.

This image for Image Layouts addon

Σύστημα Προφίλ

Στην εταιρεία μας θα βρείτε όλους τους τύπους των προφίλ της MiniTec καθώς και τη πλήρη γκάμα των εξαρτημάτων της.

This image for Image Layouts addon

Γραμμική Τεχνολογία

Η γραμμική μας τεχνολογία είναι το τέλειο συμπλήρωμα του συστήματος αρθρωτών προφίλ. 

This image for Image Layouts addon

Συστήματα Μεταφοράς

Με τις μεταφορικές ταινίες της Minitec, μπορείτε να απολαύσετε το υψηλότερο επίπεδο ευελιξίας.

This image for Image Layouts addon

Οργάνωση χώρων εργασίας

Εργονομικά βελτιστοποιημένα συστήματα σταθμών εργασίας για κάθε χώρο.

This image for Image Layouts addon

Προστατευτικά Μηχανημάτων

Bέλτιστη προστασία μηχανημάτων σε σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής.

This image for Image Layouts addon

Ατσάλινοι Άξονες Ακριβείας

Άξονες ακριβείας διαμέτρου από 3-100mm για γραμμικά ρουλεμάν. 

conveyor-belt-for-special-machine-builders.jpg

Μεταφορικές ταινίες

   Η Minitec προσφέρει μια πλήρη γκάμα μεταφορικών συστημάτων, τα οποία κατασκευάζονται απλά και γρήγορα, παρέχοντας μέγιστη αξιοπιστία, από απλές μεταφορικές ταινίες έως και σύνθετα συστήματα μεταφοράς. Μειώστε τους μη παραγωγικούς χρόνους μεταφοράς στη γραμμή παραγωγής σας με τις μεταφορικές ταινίες υψηλής ποιότητας της Minitec.

      Οι μεταφορικές ταινίες διατίθενται σε δύο σειρές, 45 και 90. Χρησιμοποιώντας τη μεγάλη γκάμα αξεσουάρ και εξαρτημάτων, από ράουλα τάνυσης και οδήγησης, κουτούκια, πλευρικούς οδηγούς και κινητήρες, μπορείτε να συναρμολογήσετε το δικό σας σύστημα μεταφοράς σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Περισσότερα

Image

Κατασκευή δομικών μερών βάσει σχεδίου

   Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι σε θέση να υλοποιήσουν κάθε δύσκολο εγχείρημα που θα τους ανατεθεί, με προσοχή στη λεπτομέρεια και την ακρίβεια. Επωφεληθείτε από την ποιότητα κατασκευής μας, την ευελιξία των κατασκευών μας και την άμεση παράδοση.

Λίγα λόγια για τη Minitec GmbH
Στοιχεία και αριθμοί
10.jpg

Απλές λύσεις για σύνθετα συστήματα

   Από την ίδρυσή της το 1986, η MiniTec αναπτύσσεται συνεχώς από έναν εξειδικευμένο σε μικροσκοπικά ρουλεμάν, για να καταστεί η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας. Σήμερα, οι 360 ειδικοί μας σε 10 τοποθεσίες στη Γερμανία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία ​​και την Κίνα αναπτύσσουν προσαρμοσμένες λύσεις για τους πελάτες μας. Περισσότεροι από 60 συνεργάτες παγκοσμίως εξασφαλίζουν αξιόπιστες υπηρεσίες και συμβουλευτικές υπηρεσίες

    Ένα αναπόσπαστο στοιχείο της φιλοσοφίας της MiniTec είναι να διατηρεί τα βασικά συστατικά μέσα και να ελέγχει την ποιότητα. Αυτό ισχύει τόσο για το δομοστοιχειωτό μας σύστημα κατασκευής όσο και για τη γραμμική τεχνολογία μας. Επιτυγχάνουμε την αποτελεσματικότητα με την υψηλότερη αξιοπιστία λόγω της αρθρωτής αρχής, αποφεύγοντας μια περιττή ποικιλία προϊόντων και αναπτύσσοντας συνεχώς το λογισμικό CAD. Κατά συνέπεια, η προσδοκία του συστήματος προφίλ μας είναι: Η Τέχνη της Απλότητας.

      Με βάση το κατασκευαστικό μας σύστημα, εφαρμόζουμε εξελιγμένες λύσεις για διάφορες εργασίες σε όλους τους βιομηχανικούς τομείς. Μεταξύ των πελατών μας είναι σημαντικές βιομηχανικές εταιρείες παγκοσμίως. Εργαζόμαστε για την ανάπτυξη εξελίξεων στον τομέα της εργονομίας και της βιομηχανίας 4.0 με κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα, όπως το DFKI ή το Ινστιτούτο Fraunhofer. Το σύνθημα για τις ολοκληρωμένες λύσεις μας ταιριάζει απόλυτα με την υψηλή τεχνική ζήτηση: The Engineers Choice.

 

diorthomeno LOGO formes 2

Διεύθυνση

Αγίου Ιωάννη Θεολόγου 115

Αχαρνές - Αττικής , 13672

Τηλ. 210 - 2401444

 

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2022 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search