ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

 Το σύστημα προφίλ της Minitec: Ένα για όλα

Τα προφίλ αλουμινίου και τα συστήματα προφίλ γενικότερα, έχουν γίνει απαραίτητα στη βιομηχανία, στη μηχανολογία και στον αυτοματισμό. Το σύστημα προφίλ της Minitec έχει αποδείξει την αξιοπιστία του σε πολλούς τομείς της βιομηχανίας: από εργονομικές θέσεις εργασίας έως γραφεία μεγάλης κομψότητας, από στοιβαρές περιφράξεις ασφαλείας έως τη βασική δομή ενός πολύπλοκου συστήματος μεταφοράς ή μία αυτοματοποιημένη γραμμή συναρμολόγησης- ευέλικτο και στοιβαρό – μόνο η φαντασία του σχεδιαστή θέτει όρια στις δυνατότητες εφαρμογής του συστήματος αρθρωτού προφίλ της Minitec. Η εξελιγμένη τεχνολογία σύνδεσης, η οποία δεν απαιτεί επεξεργασία, εγγυάται μέγιστη ευελιξία.


Η τέλεια βάση για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών

Σε συνδυασμό με τη γραμμικής μας τεχνολογία, το αρθρωτό σύστημα προφίλ της Minitec αποτελεί τη βάση για ένα ευρύ φάσμα απαιτητικών εφαρμογών στο εμπόριο και τη βιομηχανία. Η ποικιλομορφία αυτή καθιστά τους πελάτες της Minitec, να εκτιμούν τη Minitec σε όλο τον κόσμο και να την κατατάσσουν κορυφαίο εταίρο στη βιομηχανία.

Η αδιάλειπτη τήρηση της αρχής του αρθρωτού σχεδιασμού, αποφεύγοντας ταυτόχρονα την περιττή ποικιλία προϊόντων και η τεχνολογία σύνδεσης χωρίς επεξεργασία, είναι τα καθοριστικά χαρακτηριστικά του συστήματος προφίλ της Minitec.

 

 

Σύστημα Προφίλ

Το βιομηχανικό προφίλ αλουμινίου αποτελεί το θεμελιώδες μέρος όλων των ειδών διαφορετικών τομέων εφαρμογής στη βιομηχανία, τη μηχανολογία, την κατασκευή εγκαταστάσεων και την τεχνολογία αυτοματισμού. Διαθέτουμε προφίλ αλουμινίου σε διαφορετικά μεγέθη και γεωμετρίες που μπορούν να συνδυαστούν και να είναι συμβατά μεταξύ τους με όποιον τρόπο απαιτείται, ώστε να είστε βέλτιστα εξοπλισμένοι για την εφαρμογή σας, τώρα και στο μέλλον.

 
Image
Προφίλ Αλουμινίου
Image
Σύνδεσμοι
Image
Μεντεσέδες
Image
Χερούλια
Image
Καπάκια
Image
Πέλματα

 

diorthomeno LOGO formes 2

Διεύθυνση

Αγίου Ιωάννη Θεολόγου 115

Αχαρνές - Αττικής , 13672

Τηλ. 210 - 2401444

 

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2018 Minitec Hellas S.A. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search