ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΙ

Η γραμμική μας τεχνολογία είναι το τέλειο συμπλήρωμα του συστήματος αρθρωτών προφίλ και είναι απολύτως συμβατή με αυτό. Τα προκύπτοντα γραμμικά συστήματα και λύσεις είναι επομένως πολύ ευέλικτα και ταιριάζουν απολύτως μεταξύ τους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ποικίλες εφαρμόγες, όπως, για συλλογή και τοποθέτηση, σε ρομπότ γερανογέφυρας, για εξοπλισμό μετρήσης είτε για εξοπλισμό τροφοδοσίας και χειρισμού.

Χάρη στην πολυετή τεχνογνωσία και την εσωτερική παραγωγή όλα τα γραμμικά συστήματα της MiniTec βασίζονται σε υψηλής ποιότητας γραμμική τεχνολογία συμπεριλαμβανομένων γραμμικών οδηγών υψηλής ακρίβειας  και χαλύβδινους άξονες ακρίβειας.

 Το ιδανικό γραμμικό σύστημα για κάθε εφαρμογή:

Σας προφέρουμε τον ιδανικό γραμμικό οδηγό και γραμμικό σύστημα για κάθε εφαρμογή. Με τη βοήθεια υψηλής ποιότητας γραμμικούς οδηγούς, ράγες οδήγησης και γραμμικές μονάδες, συνδυάζουμε την υψηλή ταχύτητα παραγωγής  με την υψηλή ακρίβεια.

Η σύγχρονη γραμμική τεχνολογία εξασφαλίζει την ακρίβεια:

Η παραγωγή των εξαρτημάτων της γραμμικής τεχνολογίας, πραγματοποιείται με τις πιο σύγχρονες μηχανές CNC και παρακολουθείται από τα έμπειρα μάτια των εργαζομένων κατά την διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας κατασκευής. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής της γερμανικής εταιρίας MiniTec GmbH και οι εκτεταμένες εγκατάστασεις αποθήκευσης επιτρέπουν την ασφαλή διαχείριση του χρόνου και την αποτροπή μεγάλων χρόνων αναμονής παράδοσης. Με αυτό το τρόπο, εγγυόμαστε την οικονομική αποτελεσματικότητα και την αξιόπιστη τήρηση των προθεσμιών, εάν επιλέξετε ένα γραμμικό οδηγό από την MiniTec.

Οι παραλλαγές μας στην  πρωτοποριακή γραμμική τεχνολογία:

  • Άξονες ακρίβειας, κατεργασμένοι έτοιμοι για χρήση, από 3mm έως 100mm με αντίστοιχα γραμμικά έδρανα και έδρανα κύλισης. 
  • Ράγες οδήγησης από προφίλ σε όλους τους συνήθεις σχεδιασμούς από carbon 53 ή ανοξείδωτο χάλυβα.
  • Κυλινδρικοί οδηγοί βασισμένοι στο σύστημα προφίλ της MiniTec.
  • Γραμμικές μονάδες με βαρέως τύπου ράγες οδήγησης, πλήρης με συστήματα οδήγησης, ελέγχου και προγραμματισμού εφαρμογής με το λογισμικό i-Cad.

Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στον τομέα των γραμμικών συστημάτων:

Καθώς το πεδίο της γραμμικής τεχνολογίας απαιτεί μέγιστη ακρίβεια, η MiniTec είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης στο πλευρό σας. Βασιζόμαστε στη συνεχή εκπαίδευση των εργαζομένων μας, στην ολοκληρωμένη διαχείριση της ποιότητας και στην επιδίωξη της ακρίβειας και της τελειότητας. Επιπλέον, οι γραμμικοί οδηγοί της MiniTec ακολουθούν το πρακτικό σχεδιασμό και έτσι είναι ευέλικτοι και συμβατοί μεταξύ τους.

Γραμμικά Συστήματα

Η γραμμική μας τεχνολογία αποτελεί την τέλεια προσθήκη στο αρθρωτό σύστημα προφίλ και είναι απόλυτα συμβατή με αυτό. Τα προϊόντα και οι λύσεις που βασίζονται στο γραμμικό σύστημα της Minitec είναι πολύ ευέλικτα και τέλεια συνεργαζόμενα μεταξύ τους. Χάρη στη πολυετή τεχνογνωσία και τη δική μας παραγωγή, όλα τα γραμμικά εξαρτήματα της Minitec βασίζονται σε γραμμική τεχνολογία υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων γραμμικών οδηγών υψηλής ακρίβειας και χαλύβδινους άξονες.

Image
Άξονες Ακριβείας
Image
Ρυθμιστικά Συστήματα
Image
Γραμμικά Ρουλεμάν Για Οδηγούς
Image
Γραμμικά Συστήματα LMS
Image
Γραμμικα Συστήματα LB
Image
Φορεία LWN/LWN-S/LWG
Image
Γραμμικά Συστήματα LR

 

diorthomeno LOGO formes 2

Διεύθυνση

Αγίου Ιωάννη Θεολόγου 115

Αχαρνές - Αττικής , 13672

Τηλ. 210 - 2401444

 

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2018 Minitec Hellas S.A. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search