ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

162294.jpg

Κατασκευή

Περισσότεροι από 30 έμπειροι μηχανικοί αναπτύσσουν και δοκιμάζουν συνεχώς νέα εξαρτήματα στη μητρική μας εταιρεία για το σύστημα προφίλ MiniTec. Με βάση αυτό το σύστημα, αναπτύσσονται εξειδικευμένες λύσεις για τις πιο διαφορετικές εφαρμογές μετά από εντατικές διαβουλεύσεις με τους πελάτες μας. Για παράδειγμα, από την Ομάδα Εργονομίας προέρχονται ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευής με σταθμούς εργασίας, έλεγχος παραγωγής Kanban, ανάθεση Pickto-light και ηλεκτρονική καθοδήγηση του χειριστή. Κατά την αλλαγή ομάδων για την κατάρτιση της αντίστοιχης παραγγελίας, εκτελούνται περαιτέρω εργασίες όπως η μεταφορά τεμαχίων, η διασφάλιση της ποιότητας, η αυτοματοποίηση και η αξιολόγηση της ασφάλειας σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις. Όλες οι απαραίτητες ικανότητες, από τον μηχανικό σχεδιασμό έως την ηλεκτρολογία, τη διάταξη του καπακιού, τον προγραμματισμό, την επεξεργασία δεδομένων, τη συναρμολόγηση και την επιτόπια συναρμολόγηση, συμπεριλαμβανομένης της απομακρυσμένης συντήρησης, είναι διαθέσιμες. Οι πελάτες μας επωφελούνται από την ολοκληρωμένη γνώση και εμπειρία μας μέσω πολυάριθμων αναβαθμίσεων για μεγάλο εύρος βιομηχανιών και προβλημάτων.

 

Συναρμολόγηση και Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν στις εγκαταστάσεις μας. Οι σύνθετες εγκαταστάσεις παραγωγής, Σύνθετες εγκαταστάσεις παραγωγής, όπως οι πλήρεις γραμμές συναρμολόγησης για την ηλιακή βιομηχανία ή τα αυτόματα συστήματα συγκόλλησης με λέιζερ, κάνουν αξιόπιστη εργασία σε όλο τον κόσμο, όλο το εικοσιτετράωρο, συμπεριλαμβανομένων των Η.Π.Α, της Μαλαισίας, της Γκάνας, της Κίνας, της Ινδίας, της Αυστραλίας ή της Κορέας. Οι ομάδες εξυπηρέτησης μας, εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία με γρήγορη απομακρυσμένη συντήρηση και τακτικές ενημερώσεις λογισμικού. Κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη για επισκευή, εκπαίδευση ή επέκταση, οι ειδικοί μας θα έρθουν στο χώρο σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. 

 

Λιγα λόγια για εμάς

Η Minitec Hellas Α.Ε. παρέχει εξειδικευμένες λύσεις σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα βιομηχανικού προφίλ αλουμινίου στην ελληνική αγορά. Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη συναρμολόγηση του προφίλ αλουμινίου, ολοκληρωμένα γραμμικά συστήματα καθώς και μεταφορικές ταινίες.

Τελευταία Νέα

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2022 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search