ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Από προστατευτικά έως και τον εξοπλισμό συνεδρίων

Ο επαγγελματισμός και η ατομικότητα είναι εξίσου σημαντικοί  για τον επαγγελματικό εξοπλισμό σε ξενοδοχεία και εστιατόρια. Οι συνθήκες που επικρατούν σε κάθε χώρο είναι διαφορετικές, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για χώρο υποδοχής, εστιατορίου ή συνεδρίου.

Εδώ ακριβώς φαίνεται η χρηστικότητα και η ευελιξία της λύσης της Minιtec. Λόγω του ευέλικτου αρθρωτού συστήματος μας για προφίλ αλουμινίου, μπορούμε να ανταποκριθούμε στις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σας με ένα απόλυτα συγκεκριμένο τρόπο. Η γκάμα των υπηρεσιών μας εκτείνεται από την ανάπτυξη και τη κατασκευή έως τη  τελική συναρμολόγηση.

Αυτή η σελίδα σας δίνει μία πρώτη παρουσίαση της γκάμας των υπηρεσιών μας για ξενοδοχεία και εστιατόρια. Είτε πρόκειται για προστατευτικά πλαίσια (υγιεινής), βεστιάριο, πίνακες πληροφοριών, πλαϊνά τραπέζια ή για επαγγελματικές λύσεις για τη αίθουσα συνεδρίων σας.

Λάβετε υπόψη ότι αυτά είναι μόνο παραδείγματα. Θα χαρούμε να εφαρμόσουμε προσαρμοσμένες έννοιες, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Απλώς επικοινωνήστε μαζί μας.

ΥΓΙΕΙΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Με ένα προστατευτικό πλαίσιο (υγιεινής) της Minitec, σας προσφέρουμε μία γρήγορη και αποτελεσματική λύση κατά μολύνσεων από σταγονίδια. Το προστατευτικό πλαίσιο τοποθετείται απλά μεταξύ των συνομιλητών και έτσι μειώνει σημαντικά την άμεση μετάδοση. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε το σταθμό υγιεινής στην είσοδο σας. Οι φιλοξενούμενοι σας θα απολυμάνουν στα χέρια τους στην αρχή. Με αυτό το τρόπο προστατεύονται και οι υπάλληλοι σας αλλά και οι επισκέπτες σας.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ

Σας προσφέρουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για συνεδριακούς χώρους και εκδηλώσεις. Ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε στηρίγματα για πίνακες, βάσεις οθόνης ή τραπέζια - η MiniTec σας παρέχει εξατομικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σας.

ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ

Όπως όλες οι λύσεις MiniTec, τα τραπέζια συνεδριάσεων μας κατασκευάζονται επίσης ξεχωριστά σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Μπορείτε να καθορίσετε το μέγεθος, το τραπέζι και όλες τις άλλες λεπτομέρειες.

STAND ΓΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ

Βάλτε τα ενημερωτικά φυλλάδια για το ξενοδοχείο και τους προορισμούς εκδρομών στο σωστό φως!

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

Κατασκευάζουμε επίσης ντουλάπες σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.

 

diorthomeno LOGO formes 2

Διεύθυνση

Αγίου Ιωάννη Θεολόγου 115

Αχαρνές - Αττικής , 13672

Τηλ. 210 - 2401444

 

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2018 Minitec Hellas S.A. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search