ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Συστήματα προστασίας στη μηχανολογία

Το MiniTec προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων για βέλτιστη προστασία σε σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής και εργοστάσια παραγωγής. Χρησιμοποιήστε περιφράξεις ασφαλείας σε τυπικά μεγέθη ή φτιαγμένα για μέτρηση, χειριστήρια πρόσβασης, ανυψωτικές πόρτες και κατακόρυφα κινούμενα προστατευτικά καλύμματα, καθώς και δομοστοιχεία γραφείου και προστασία μηχανών, εγκαταστάσεων και εργαζομένων στην εταιρεία σας. Παρέχουμε επίσης εξαρτήματα για αποτελεσματική προστασία του θορύβου στη βιομηχανία. Τα συστήματα προστασίας μηχανών μας θα πληρούν επίσης τις απαιτήσεις της εταιρείας σας.

Η προστασία των υπαλλήλων και των πελατών σας από τη μόλυνση με Corona είναι κορυφαία προτεραιότητα - είτε στο σημείο πώλησης, στο γραφείο του γιατρού είτε στο γραφείο ανοιχτού σχεδιασμού. Με προστασία υγιεινής από το MiniTec, σας προσφέρουμε μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση.

 

Ατομικές προστατευτικές συσκευές προσαρμοσμένες και σύμφωνα με τα πρότυπα

Το αρθρωτό σύστημα των συστημάτων προστασίας MiniTec βασίζεται στο αποδεδειγμένο σύστημα αρθρωτού προφίλ. Με το λογισμικό σχεδίασης MiniTec CADmenu, τα διαχωριστικά συστήματα προστασίας μπορούν να σχεδιαστούν και να υπολογιστούν στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Η προστασία του συστήματος και του μηχανήματος προσαρμόζεται ακριβώς στις απαιτήσεις του πελάτη, με υψηλές απαιτήσεις σε πρότυπα ασφαλείας και οπτική επίδραση. Οι τυποποιημένες μονάδες μας είναι ιδιαίτερα οικονομικά αποδοτικές λύσεις, λαμβάνοντας υπόψη τα τρέχοντα πρότυπα και την οδηγία για τα μηχανήματα. Σύμφωνα με αυτά, ο διαχωρισμός προστατευτικών συσκευών πρέπει να εμποδίζει την πρόσβαση στην πηγή κινδύνου και ταυτόχρονα να προστατεύεται από εξερχόμενα εξαρτήματα, κινούμενα μέρη μηχανήματος ή διαρροή υγρών. Η συσκευή πρέπει να έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς εργαλεία.

 

Προστατευτικά πλαίσια και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας για υψηλότερες απαιτήσεις

Με τις προστατευτικές μας συσκευές έχετε προστατευτικά πλαίσια από αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι σε ένα ευρύ φάσμα διαστάσεων και ένα χαρτοφυλάκιο αξεσουάρ υψηλής ποιότητας για την ασφάλεια και την προστασία των εγκαταστάσεων παραγωγής σας. Με στύλους, πόρτες και ανθεκτικά κιτ τοποθέτησης, μπορείτε να σχεδιάσετε με ευελιξία προστατευτικές συσκευές για μηχανήματα και εγκαταστάσεις.

Με το MiniTec μπορείτε να βασιστείτε σε έναν έμπειρο κατασκευαστή συστημάτων προστασίας για προστασία φυτών και μηχανών. Επωφεληθείτε από τη μέγιστη ελευθερία σχεδιασμού και τη μέγιστη ευελιξία των συστημάτων, τηρώντας παράλληλα τις οδηγίες για την ασφάλεια των μηχανημάτων και των προϊόντων και τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας.

 

Πρώτα η ασφάλεια: Διαχωριστικά προστασίας υγιεινής από το MiniTec

Μειώστε τον κίνδυνο μεταδοτικών ασθενειών που μεταδίδονται μέσω σταγονιδίων κατά το φτέρνισμα, βήχα ή μέσω σάλιο. Αυτά τα παρεμβαλλόμενα διαμερίσματα προστασίας υγιεινής από το MiniTec μπορούν να τοποθετηθούν σε μετρητή ή να χρησιμοποιηθούν ως έκδοση για κινητά. Ιδανικό για χρήση όπου υπάρχει πολλή δημόσια κυκλοφορία ή όπου κάθονται πολλά άτομα στο γραφείο. Εξασφαλίστε τα πλεονεκτήματα με το σύστημα προφίλ MiniTec.

 

Συστήματα Προστασίας

Η Minitec προσφέρει μεγάλο αριθμό λύσεων για βέλτιστη προστασία σε σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής. Χρησιμοποιήστε φράκτες ασφαλείας σε τυπικά μεγέθη ή σύμφωνα με τις διαστάσεις σας, ανυψωνόμενες πόρτες και κατακόρυφα ανοιγόμενες προστατευτικές κουκούλες και προστατέψτε τα μηχανήματα, τις εγκαταστάσεις και τους υπαλλήλους της εταιρείας σας. Εξαρτήματα για την αποτελεσματική μείωση του θορύβου στη βιομηχανία είναι επίσης διαθέσιμα. Τα συστήματα προστασίας της Minitec για τα μηχανήματα σας,  θα ανταποκρίνονται με βεβαιότητα στις απαιτήσεις της εταιρείας σας.

Image
Εξαρτήματα Προστατευτικών
Image
Προστατευτικά Γραφείων
Image
Προστατευτική Περίφραξη Μηχανημάτων Σε Χώρους Παραγωγής
Image
Ηχομονωτικός Εξοπλισμός

 

diorthomeno LOGO formes 2

Διεύθυνση

Αγίου Ιωάννη Θεολόγου 115

Αχαρνές - Αττικής , 13672

Τηλ. 210 - 2401444

 

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2018 Minitec Hellas S.A. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search