ΥΓΙΕΙΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ


Προστατέψτε τον εαυτό σας και τους συναδέλφους σας με ένα τοίχο προστασίας. Είτε στο σημείο πώλησης, είτε κατά τη χειρουργική επέμβαση του γιατρού είτε σε ένα ανοιχτό γραφείο, η προστασία από λοιμώξεις παίζει τεράστιο ρόλο σε όλη μας τη ζωή.

Τα προϊόντα υγιεινής προστασίας από τη MiniTec, προσφέρουν μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση. Το προστατευτικό τοίχωμα τοποθετείται απλά μεταξύ των συνομιλητών και έτσι μειώνει σημαντικά την άμεση διαδρομή μετάδοσης. Αυτό μπορεί να γίνει απευθείας μέσω των βλεννογόνων της αναπνευστικής οδού (φτέρνισμα, βήχας, σάλιο) ή μέσω των χεριών με τα οποία αργότερα αγγίζετε το πρόσωπό σας, φέρνοντας έτσι το παθογόνο σε επαφή με τους βλεννογόνους.

Με την προστασία από το βήχα και το φτάρνισμα προστατεύετε όχι μόνο τον εαυτό σας και τους υπαλλήλους σας, αλλά και τους πελάτες σας. Σας προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα να τα τοποθετήσετε σε έναν πάγκο ή να εγκαταστήσετε έναν κινητό τοίχο υγιεινής προστασίας.

Λιγα λόγια για εμάς

Η Minitec Hellas Α.Ε. παρέχει εξειδικευμένες λύσεις σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα βιομηχανικού προφίλ αλουμινίου στην ελληνική αγορά. Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη συναρμολόγηση του προφίλ αλουμινίου, ολοκληρωμένα γραμμικά συστήματα καθώς και μεταφορικές ταινίες.

Τελευταία Νέα

Newsletter

Σύνδεσμοι

Minitec GmbH: www.minitec.de

Provik: www.provik.gr

© 2022 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Lyhnia

Search